Eveliina

sunnuntaina, syyskuuta 4

Terveissi Turuust, taas

Lukkari: maantiede, matematiikka, liikunta

Liikunta

Tuli sitten vietettyä viikonloppuna reilu 5 tuntia ulkoillen, kiitos karvaisen kaverini. Hienot oli kelit, eikä sadetakki edes joutunut tositoimiin. Remu tosin oli tänään aamulla jo sitä mieltä, että voishan sitä jo mennä kotiinsakin. Mun piti sille selittää yhdessä mutkassa, että mulla ei ole heidän avaimiaan mukana, eikä siellä ole hänelle ruokakaan kun ne on Mummin jääkaapissa. Nyt on nähty sekin, kun koira kohauttaa hartioitaan ja lähtee sit jolkottelemaan perässä. Paitsi aina kolmenkymmenen metrin välein jämähdettiin paikoilleen.

Tunnin lenkin jälkeen olin valmis hakeen sille rullalaudan ja nippusidettä, kun 35-kiloista koiraa ois siten hiukan helpompi vetää perässä...

Lauantaina kävin Liedossa Terhin mitalikahveilla. Oli tosi mukavaa turista samanhenkisten ihmisten kanssa lempiaiheestaan. Sillä välttyi sitten tietty sukulaisetkin yliannostukselta.

Treeniä meinasin aloitella huomenna kun tuo ranne tuntuu selvästi paremmalta.

Matematiikka

Tulipa käytyä siellä ostoksillakin. Poikkesin Lindexillä ja KappAhlissa joista edellisestä tarttui mukaan kirkkaanpunaiset puuvillapillit (pitää lyhentää ja saa vasta sitten käyttöön) ja raitapaita, joka ei mahtunut mulle päälle. Hihoista. Annoin sen sitten veljen vaimolle.

Jälkimmäisestä ostin nyt tommosen ruutubleiskan. Salka vinkkasi, että Asoksella ois ollut joku, mutta sekin oli lähinnä tekokuitua. Tämä oli nyt aika paljon halvempi ja sovittaminenkin onnistui. Saa luvan kelvata tähän hätään, ostan sitten joskus jonkun oikeen... 

Huiveihin en nyt törmännyt, mutta se kukkis tietty näyttää taas erilaiselta tämän seurassa.

Ei kommentteja: