Eveliina

maanantaina, syyskuuta 12

Kuulavalmennus on toistaiseksi täynnä

Sain tosiaan hyvin nopeeseen tahtiin useempia yhteydenottoja, joten tällä hetkellä on siis lappu luukulla, ettei homma lähde käsistä heti alkumetreillä. Kellekkään en haluaisi sanoa ei, mutta nyt on pakko katsoa rauhassa mitä näistä tulee ja laajentaa systeemiä pikkuhiljaa!

Suunnitteilla on tosiaankin myös perustekniikkakurssi, kunhan löydän siihen sopivan paikan. Todennäköisesti aikataulu menee ensi vuoden alkuun, mutta kenelläs tässä ois kiire valmiissa maailmassa! Kurssia varten aion valmistella myös videomateriaalia ja mahdollisesti muutakin ja haluan tehdä asiat rauhassa ja kunnolla.

Kiitos siis kaikille kärsivällisyydestä ja anteeksi kaikki te joille joudun sanomaan tässä vaiheessa ei! Tulen tekemään kaiken voitavani, että teistä kaikista tulee vielä huikeita, vahvoja ja iloisia nostajia!

PS. Täällä etelässä saa joka keskiviikko erinomaista kuulaoppia Hyvinkäällä Ryhdin treeneissä. Joka kuun ensimmäisenä keskiviikkona siellä perehdytään perustekniikoihin ja opettajat on takuulla Suomen parhaita! Turun seudulla kannattaa kääntyä Niinan tai Lieto GS:n puoleen ja Oulussa Karateseuran.

Linkkilista päivittyy tuolla Urheilulinkit-sivullani.

PPS. laitoin sivupalkkiin lomakkeen, jolla voi tilata GS-aiheisen uutiskirjeen. Sille listalle laitan ensimmäisenä tietoa kaikista uusista jutuista, että soon vähän niinku sisäpiiri. Liity siihen jos nostaminen kiinnostaa!

Ei kommentteja: