Eveliina

perjantaina, syyskuuta 9

Elämä on yhtä bilettä

Lukkari: hyppytunti, matematiikka, liikunta, terveystieto

Hyppytunti, matematiikka, liikunta


Olin eilen piiiiiiiiitkästä (en edes muista milloin oisin viimeksi!) aikaa bilettämässä keskellä viikkoa. Aamun duunireissun jäljiltä kyllä kuolin sohvaan tunniksi, mutta jotenkin siitä sitten tokenin ensin kuulan kahvaan (ei mitään huikeaa, mutta sainpa jotain tehtyä) ja sitten vielä Puuma Stage -pippaloihin mummotunneliin, eli Raffaellon-Michellen-Gasellin-BarCelonan terassille. Sattui vielä niin mukavasti, ettei edes satanut, vaikka se kovasti siltä näytti, että vettä saadaan. Juhlissa oli siis näytillä reilun tunnin mittainen muotikatsaus huippu- ja tavismalleineen (mm. Aira Samulin, Sakke Lindström ja Helena Lindgren...). Huomasin juuri, että tänään on vielä lisää showta tarjolla, mutta kiire tulee jos meinaa ehtiä.

Hyvinkäällä sen sijaan biletetään huomennakin. Tällä kertaa juhlitaan avioeroa ja teemavärinä on pinkki. Selloreissun jäljiltä olen varustautunut hyvin:


Ennen pinkkiä pukeudun kuitenkin rannesuojiin ja sen sellaiseen ja opiskelen jälleen uutta näkökulmaa ohjaamiseen. Mulla on jo pari ihanaa naista lupautunut koe-ihmisiksi, joilla alan testata treenien ohjelmoinnin toimivuutta. Luulen, että voisin ottaa joukkoon vielä ainakin yhden kuulahullun lisää, joten jos "valmennus" kiinnostaa, niin laita mulle sähköpostia!

Terveystieto

Piti vielä kertomani, että mä en ole nyppinyt mun sormiani! En edes silleen epähuomiossa kuten aikaisemmin, enkä sittenkään, vaikka eilinen bileseura sitä tekikin.
Ihan loistavaa!
Johtuu se sitten siitä hypnohoidosta tai vaan siitä, että nyt kiinnitän asiaan selvästi huomiota, niin jos tämä todellakin toimii niin mulle on kyllä ihan yhdentekevää miksi! Se varsinainen ongelma, eli kuivat kynsinauhat on edelleen olemassa, nyt alan ratkoa taas sitä pulmaa tässä ohessa, mutta tämmönen sormien rentous on mulle kyllä todellakin ihan uutta.
Huomiset pirskeet on taas uus testitilanne. Olen luottavainen :D

Ei kommentteja: