Eveliina

perjantaina, syyskuuta 23

Takaisin luontoon

Lukkari: taito- ja taideaineet, tekninen työ

Harvinaislaatuinen tilanne: puoliso, kamera ja päivänvalo, kaikki yhtä aikaa paikalla. Käytetään hyväksi!


Huomasin muuten, että mun harmaat hiukset näyttää paljon paremmilta nykyisin, kun ovat vähän jo pidempiä. Kaikki nuo raidat tuossa jakauksessa on siis aitoja, nyt ei ole väriä enää kuin pikkuriikkisen jossain otsiksen latvassa.

Mun piti myös mainostaa matkapuhelinhuoltoa! Kyseessä on siis Nokia-huolto, oman palikkani käyttis meni alkuviikosta niin solmuun, ettei sitä saatu enää hereille mitenkään. Vein sen Kauniaisten TeleShopiin ja arvatkaas kauan meni, että laittoivat sen kuntoon.  

Päivä!

Sama puhelin oli kesällä Verkkokauppa.comin kautta huollossa puolitoista viikkoa. Sillon vaihdettiin kuuloke. Sekin oli olevinaan nopee, kun sanoivat mulle mennessä, että siinä menee 3 viikkoa.

Nythän siihen pitää taas asentaa kaikki mahdollinen uudelleen enkä mä ole kovin hyvä siinä hommassa :/. Jos oisin ajoissa tajunnut ottaa varmuuskopioita niin ei vissiin tarvis ihan niin alusta lähtee liikkeelle. Että varoituksen sana teille muille: noi on nykyisin tietokoneita eikä mitään puhelimia. Varmuuskopioikaa omanne!!!

Perjantai. Mitähän muuta sitä tekis kuin treenais... ja hyvää ruokaa! Mitä te muut teette perjantai-iltaisin?

3 kommenttia:

Annie kirjoitti...

Tossa kuvassa näytät tosi paljon sun systeriltä. En oo ennen huomannutkaan, että teillä on loppujen lopuksi aika samanlaiset kasvonpiirteet.

Mitä tehdään perjantaina, niinpä? Mä ajattelin vaan olla ;)

Anonyymi kirjoitti...

menen töihin...sys

Eveliina kirjoitti...

^Ollaaks me muka saman näkösiä??? Eikä olla! ;P