Eveliina

sunnuntaina, syyskuuta 25

Lauantain kootut

Lukkari: kemia, liikunta, matematiikka

Kemia, matematiikka

Iso-Omenaan on avattu Cubus-niminen liike. Valikoima on sitä samaa pikapolyesteria kuin kaikilla muillakin ketjuilla, mutta mua ois kiinnostanut niiden villaiset alusvaatteet -varsinkin kun osastolla luki, että kaikista alusvaatteista -25%.
Kassalla kävi ilmi, että pakkaus jossa lukee alusvaate (engl. underwear) onkin oikeesti yövaate (engl. Chanel 5), mitä alennusprosentteihin tulee.


No, niillä oli nätin värinen punainen homelessperson-pipo ja Dependin telinen kassalla, joten jotain kauppaa sentään tehtiin. Tämä vihree sävy ei näytä homeelta kynsissä kuten mun edelliset vihreet lakat on näyttäneet. Näillä mennään nyt sit seuraava viikko-pari.

Liikunta


Eilinen päivä oli muutenkin ihan loistava: ensin tempaisin kutosen, ettei jää se paha mieli kummittelemaan pitkäksi aikaa, sitten lähdin hierottavaksi Citydeal-koritlla ja siellähän olikin ihan tuttu mimmi odottamassa. En vaan ollut koskaan ehkä edes kuullut Suskin sukunimeä, joten mulla ei ollut soittanut missään vaiheessa mitään kelloja. Paikka oli siis Espoon Urheiluhierontakeskus (Kivenlahdessa) ja varasin itelleni jo seuraavan ajan muutaman viikon päähän. Suski kertoi, että itse asiassa mulla oli oikea forkku vielä enemmän jumissa kuin vasen, joten ei se ihme jos oli "ote ruvennut kuoleen" edellispäivän tempauksessa.

Illalla lähdettiin vielä tekemään Puolison kanssa tunnin kävelylenkki. Edellisestä yhteislenkistä olikin vierähtänyt tovi (= en edes muista).

Tänään ois vielä ohjelmassa kulmakarvojen värjäystä, tempausta, valmennusta ja matkasuunnitelman tekoa. I <3 Sundays!

Ei kommentteja: