Eveliina

maanantaina, syyskuuta 26

Klassikkopostaus

Lukkari: hyppytunti, kemia

Jos nyt vilkasee tosta kassin suuaukosta sisään niin alkaa sen verran pelottaa, että tehdään tästä käsilaukun sisältö -postauksen sijaan treenikassin sisältö -postaus. Mä hoidan nuo kaivaukset joskus paremmalla ajalla (varsinkin kun ne varsinaiset tarve-esineet, eli lompakko, avaimet, huulipuna ja puhelin ei edes ole tuolla vaan housun taskussa).

Treenikassi sisältää:
buffin, rannepannat, ideal-siteen, hohkakiven, rasvattomia kasvopyyhkeitä rakkolaastaria (puuttuu kuvasta) ja mankkupussin, OPI-kynsiviilan (noita on mulla useita, ne on parempia kuin raspi!), Gymboss-ajastimen ja uutuutena myös käsirasvatuubin.

Just nyt siellä ei ole kenkiä eikä juomapulloa, saati kuivaa paitaa ja -sukkia tai protskudrinkkipurkkia. Eikä suklaata. Asia pitää korjata ensi tilassa (se viimeinen siis).


Kuulin, että kiipeilijöillä on käytössä joku älyttömän hyvä hoitoaine rakkoihin ja metsästelin sitä tänään. Turusta löytyi Bouldertehtaalta, Climb On lotion bar. Saan omani ens viikolla kun meen käväseen Turussa. Eiköhän mulla ole sillonkin jotain rakkoja hoideltavana niin pääsen testaamaan ja voin kertoa miten toimii!

3 kommenttia:

Business Woman kirjoitti...

Minun blogissa olisi Sinulle tunnustus. Käyhän tutustumassa.

Anonyymi kirjoitti...

rasva haettu. Ei saa laittaa aamulla eikä ennen treeniä jottei pallo lähde käsistä...käskettiin kertoa.

Eveliina kirjoitti...

Kiitos BusinessWoman, minäpä käyn!

Joo, pitää muistaa käyttöohjeet (en kyllä ymmärrä miksei aamulla, mutta laita illalla jos kerran käsketään...)