Eveliina

maanantaina, syyskuuta 5

Maanantai on toivoa täynnä

Lukkari: taito- ja taideaineet, liikunta

 Taito- ja taideaineet

Tässä on nyt se uus bleiska. Musta se näyttää nyt kuvissa paljon väljemmältä kuin peilissä. No, mahtuupahan villatakki väliin kun se ei muuten ole lämmin.


Tulihan näköjään tossa yhdisteltyä kuoseja, mutta musta tuo on aika kiva! Jostain tällaisesta mä olen haaveillut jo jonkin aikaa.

Huomenna onkin aika mielenkiintoista tekemistä töiden jälkeen. Kuulette kyllä...

Liikunta

Käärin tuon vasemman ranteen idealsiteeseen kun sellainen lopulta löytyi huushollista. (Jos muuten joku tietää miten toimii miehen logiikka, niin paljastakaa mullekin! Meillä on nyt vähän tavaraa kateissa jossain loogisessa paikassa...) Toistaiseksi ei ainakaan tunnu pahalta, mutta mun vedot oli tänään kyllä pariminuuttisia. Maltilla liikkeelle siis!

Päätin ruveta vidoimaan omaa kehityskaarta ja kun tänään tein ekaa kertaa kahden kuulan LC:tä niin siitä on hyvä aloittaa. Hengittäminen ois ollut hyvä lisä tohon!
Tuntui muutenkin aika raskaalta kun alla on käytännössä viikon tauko. Ja kyllähän se 2 kuulaa painaa oikeestikin enempi kuin yksi. Jos nyt ihan tarkkoja ollaan niin tuplasti... (sitä vaan ei parane ajatella!).

Videon lopussa on tempausta erilaisilla tyyleillä, kokeilen jos tuo sivutempaus sopis mulle paremmin. Alasviennit on parempia nyt, aika pienellä säätämisellä selvisin tällä kertaa.

Päivä ei muuten ollut ihan parhaasta päästä, mutta voitte uskoa, että treenin onnistuminen teki mut taas huomattavasti onnellisemmaksi!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kannattaisko viskata tota kuulaa selköä seinään päin - jos vaikka irtoo....sys

Eveliina kirjoitti...

Kuulemma juu, se ei kyl oo kovin lähellä ikkunaa vaikka siltä näyttää :D