Eveliina

perjantaina, syyskuuta 2

Syksyistä

Lukkari: taito- ja taideaineet, hyppytunti

Ajatella, että tämä rotsi näytti kesällä ihan kesäiseltä ja nyt niin syksyltä. Ehkä se johtuu umpikengistä?


Kaulaan löytyi vaihtelun vuoksi ihana silkkinen perintöhuivi ja kattokaa miten pieni laukku!!! Ei oo mun, ei voi olla... (Mikähän tuo ilme muuten on??? Nuivistuksen kohteena pahvilaatikkopino.)

Niissä bokseissa on meidän uusia, älyttömän hienoja värityskirjoja. Mä mietin, että voisin laittaa niitä jakoon jopa omille lukijoilleni jos kiinnostusta löytyy. Tiedoteteksti kuuluu seuraavasti:


Suunnitteluinsinöörin työ vilisee kummallisia termejä, kuten prototyyppi, lieriö, materiaali tai lujuuslaskenta. Karoliina Thammin kuvittama, esineen suunnittelusta kertova perusinsinöörin juonellinen värityskirja auttaa insinöörivanhempia, -kummeja ja -naapureita selittämään lapsille, millaista heidän työnsä oikein on.
Arvattavasti kirjasta tulee olemaan iloa myös insinöörien vaimoille ja aviomiehille, joille kirjan sisällön oletetaan olevan huomattavasti informatiivisempaa kuin aamuiset murahdukset sanomalehden takaa.

Kiinnostaisko? Kommentoikaa!

Luulenpa, että toivottelen tässä samalla kaikille hyvät viikonloput niin ei tarvi ressailla siitä jos ei tuliskaan päiviteltyä!

2 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

Moi! Lisäisin tuon tiedotteeseen ensilauseeksi yhden uudden, myyvän ja mielenkiintoa herättävän lauseen. Mikä se lause olisi, en nyt ihan heti keksinyt, mutta jotain tyyliin "Insinöörinhommat voivat olla lapsellisen helppoja, kunhan osaa värittää,", "Opeta lapselle tekniikkaa värien avulla.","Lapsen uteliaan innokkaat kysymykset aikuisten maailmasta saavat vastauksen värein." ...tai joku vastaava lause. Tuli vaan mieleen.

Eveliina kirjoitti...

Kiitos Tuija, laitan harkintaan :D