Eveliina

maanantaina, maaliskuuta 3

Kiharoita

Lukkari: taito- ja taideaineet, matematiikka

Käytin jossain vaiheessa tilaisuuden hyväksi kun kerran Turussa ramppaan ja kävin leikkauttamassa kuontaloani hiukan siistimmäksi. Mulla kävi sikäli tuuri, että ihanainen Meri teloi pari päivää myöhemmin kätensä ja on ollut sittemmin pitkällä sairaslomalla. Hän palannee tässä keväällä kyllä vielä töihin, joten varmaan hissukseen voi aikoja alkaa kyselemään jälleen.

Turun - korjaan: Suomen - paras kampaaja Meri pitää nykyisin omaa Merikampaamoaan Finnkinon talossa Kauppiaskadulla. Facebook-sivulta löytyy lisää tietoja. 

Instagramilla häivytetyt silmäpussit

Tukka on siis päässyt tässä kampaajakäyntien välissä "hiukan venähtämään". Olen lopettanut sen värjäämisenkin, sillä tämä harmaantuminen on jo valmiiksi hävitty taistelu. Nyt kun harmaa sävy on muuttunut enempi platinaiseksi kuin keltaiseksi niin sillä ei ole enää väliäkään - olkoonkin, että se kuulemma vanhentaa mua. Ihan varmasti niin. Samoin tekee kuukaudet ja vuodet.

Toisaalta olen tehnyt sellaisen havainnon, että tämä luonnontilainen ei ole kesälläkään niin kuuma kuin värjätty. Taitaa toimia kuten muutkin luonnonkuidut, eli viilentää ja lämmittää olosuhteiden mukaan, nimittäin ei mun ole talvellakaan tarvinnut tämän "luonnonkarvalakin" kanssa palella.

Nuo Hollywood-kiharat oli ihanat! Kunpa oppisin itsekin sellaiset vielä joskus taivuttelemaan. 

Käsistä loppuu pituus kun yrittää napsia näistä kuvaa :D


Ei kommentteja: