Eveliina

maanantaina, joulukuuta 31

Mennyt vuosi 2012

Lukkari: liikunta, historia, filosofia

Mennyt vuosi on ollut erittäin urheilupainotteinen, mutta mahtuu sinne muutakin hienoa.  Törmäsin jouluna tällaiseen tekstiin ja huomasin, että lausetta "Do what you love and do it often" on ainakin tullut noudatettua:

The Holstee Manifesto


Tammikuu alkoi uuden valmentajan kanssa ja alkuperäistä suunnitelmaa nostaa keväällä 16 kg biathlon päätettiin muuttaa, koska mikäs kiire tässä valmiissa maailmassa kun selkäkin oli juuri vasta saatu kuntoon

Helmikuussa opiskelin kinesioteippausta.

Maaliskuussa vierailin Evita-lehdessä.Huhtikuussa, Pääsiäisenä, toteutimme 30-vuotiaan haaveeni ja reissasimme
jazzin syntysijoille New Orleansiin.


Toukokuussa voitin toisen suomenmestaruuteni, kaksiottelun 12 kg kuulalla sarjassa alle 68 kg, ja samalla sain nimiini kolme uutta suomenennätystä. Kummassakaan lajissa en ollut paras, mutta olin tasaisin meistä kevyemmistä tytöistä.

Kesäkuussa oli sitten MM-kisat Hampurissa, josta tuomisena oli 16 kg OALC-kulta sarjassa 40-44 v naiset ja uusi suomenennätys. Loppukuusta lähdettiin Portugaliin, jossa kävin myös nostamassa juhannuskisan. Yritin kovasti saada tempausenkkaani uudelle sataluvulle, mutta se jäi haaveeksi. Sen sijaan toin kotiin kasan mitaleita, mm. kokonais- ja työntökisan voiton, sekä MS-päänahan, joka lienee toistaiseksi Suomen ainoa.

Heinäkuun mieleenpainuvinta antia oli viikonloppu Yyterissä.

Elokuussa poikettiin Haltiassa.Syyskuussa järjestimme oman seuran voimin SM-nostot Haapajärvellä, josta tuliaisena oli kolmas mestaruus ja viides painoluokan suomenennätys. 
Myös mun valmentamat tytöt teki tosi komeita suorituksia kisoissa.

Lokakuussa reissasin jälleen Jenkkilään ja kävin hakemassa WKC:n mestaruuden ja
valmennusoppia maailman huipulta. 


Marraskuussa oli uuden tatskan aika.


Joulukuussa nostin kaksi ennätystä ja reissasin joulun EgyptissäAikamoinen vuosi siis, mielenkiinnolla ja uteliaisuudella odotan seuraavaa!

2 kommenttia:

Ninni kirjoitti...

Hieno vuosi Eve! Ollut kiva "kulkea rinnalla".

Eveliina kirjoitti...

Sä olet Ninni yksi niitä ihmisiä joita ilman tuo ois ollut mahdotonta, että lämmin kiitos sulle!

Yksilölaji tai ei, ilman mahtavia taustajoukkoja ei pärjää ja mulla on jokseenkin parhaat!