Eveliina

tiistaina, tammikuuta 15

Pitkästä aikaa

Lukkari: filosofia, yhteiskuntaoppi, matematiikka, kemia, terveystieto, hyppytunti, ruokatunti

Mihin tämä aika oikein menee???
Ihan oikeesti, kauhulla odotan kun aloitan taas työnteon, että miten sitä oikein ehtii kaikkea... No, ilmeisesti pitää vaan sitten priorisoida. Olen nimittäin menossa torstaina tekemään työsopparia, JEE!!

Kyseessä on määräaikainen projektihomma, mutta olen siitä aivan innoissani, on meinaan sitäkin mielenkiintoisempi ja liittyy näihin mun harrastuksiini. Paljastan ehkä lisää sitten kun kaikki on mustana valkoisella...

Viime viikonlopun vietin laivalla istuen seminaarissa lauantain puolestapäivästä sunnuntai-iltaan. Paljon painavaa asiaa käsiteltiin, sillä kyseessä oli Painonnostoliiton reissu. Mukana oli mm. liiton kunniapuheenjohtajia ja jos nyt on jossain vaiheessa ollut vähän inspiraatiovajausta niin siihen tuli kyllä täytettä, taas vähän erilaiselta taholta. Huikeita äijiä, jotka on alotelleet "noita hommia" niihin aikoihin kun mä olen syntynyt. 

Viikkarilla oli muuten ruuat parantuneet sitten viimekäyntini. Vielä kun oppisivat kahvia keittämään.

Hirveesti ei nyt ollut mitään shopattavaa, mutta kävin mä mutkan siellä myymälässä tekemässä. Siellä oli ollut myynnissä mun yhtä taannoista lemppariani, mutta poistopöydässä ei ollut kuin silmänympärysversio. Otin sen silti, sillä mun kohdalla nyt ei ole niin nokonnuukaa laitanko naamarasvaa silmänympäryksille vai päinvastoin. Kivan kokoinen purkki, mahtuu hyvin reissukassiin. Weledan otin käyttöön heti ja se tuntuu hyvältä.

Lisäksi piti tietysti haalia mukaan hemmottelupakkaus (= suklaata ja samppanjaa). Alkaa jääkaapissa olla taas se tilanne, että voisin tehdä uuden vertailun... no mutta hei, johonkin oli kadonnut mun joulukuukiloni tänä aamuna (se yksi). Ja rauta on keventynyt myös.

Kelpaisko kahvakuulaurheilun myyntipuheeksi siis vaikka, että "jos nostat, voit syödä suklaata hyvällä omatunnolla vaikka joka päivä"? (joo, tunnustan)

Laitetaas tänne vielä viikon aforismi, ettei mene liian vakavaksi:


Ei kommentteja: