Eveliina

maanantaina, joulukuuta 31

Vuoden viimeinen skaba

Lukkari: liikunta, historia

Tai no, tuomaroitu testinostohan tuo oli. 89 toistoa OALC 20 kg kuulalla (musta nuo pari tuolla lopussa on kyllä hylsyjä... tai no.) joka oli hyvin, hyvin lähellä tavoitetta (90).
Edit: 1.1.2013
Linkitin tämän tuonne listalle jossa on mun kisaraportit ja tajusin, ettei tämä ole mikään "raportti" kun ei tässä sanota mitään. Korjaan tilanteen!

Tämän reissun taustoista siis sen verran, että viime vuonna GS Lieto piti tällaisen samanlaisen tilaisuuden vuoden vaihtuessa ja tuolloin kävin nostamassa referenssiä valmentajalleni. Tänä vuonna pyysin erikseen, että pitäisivät ja ihanat Sipilät ottivat homman jälleen asiakseen. Mä halusin tietää mikä on tällä hetkellä sellainen todellinen kunto, että mitä tolla kahellakympillä menee ilman varsinaista treeniä. Oisin sen tietysti voinut testata myös parvekkeella, mutta onhan se todellakin ihan toista kun on tällainen virallinen frami ja tuomari ja yleisöä ja kaikkee!

Mulla oli tällä kertaa katsomossa systerin ja äidin lisäksi myös isä, joka näki tätä ensimmäisen kerran livenä. Heillä oli vähän koordinaatit hukassa joten kiersivät pienen mutkan kautta tuonne Liedon Manttaalille, mutta kisassa oli tullut sen verran poisjääntejä, että me pystyttiin odottelemaan erän alkua kunnes ehtivät paikalle.
Voin vakuuttaa, että ilman tätä videolla kuuluvaa kööriä tulos ei ois ollut lähelläkään tuota!

Lopussa sitten kämmäsin ja kuula sattui käteen vähän huonosti. Tolla painolla ei näköjään ole sellaiseen varaa...

Vaikka tämä on yksilölaji, niin ilman mahtavia taustajoukkoja ei tule kyllä mistään mitään! Mulla on ihan parhaat: Puoliso tietysti ensimmäisenä ja valkku, mutta myös Osteopaattini Pekka sekä mentorini Ninni, kaikki rakkaat perheenjäsenet jotka kisasta toiseen jaksaa tulla huutamaan ja kannustamaan, kuulaporukoista myös Sipilät ja Kalle on hirmu tärkeitä ihmisiä mulle, eikä todellakaan parane unohtaa mun Tyttöjä, joista ilman kehitys ei kyllä kehity!

Olette parhaita!! Kiitos teille kaikille!!
Hieno vuosi takana, tästä on hyvä jatkaa!

Ei kommentteja: