Eveliina

tiistaina, maaliskuuta 13

Evita

Lukkari: liikunta, kuvataide, terveystieto, jatko-opinnot

Lempilehteni Evita ilmestyi tänään. Sieltä löytyy lisää näitä vaalean, pehmeän sävyisiä otoksia*, joissa vilahtaa se mun sunnuntaimeikkikin ja on siellä jotain höpötystäkin mausteena, treenipäiväkirjaa ja jotain semmosta. (Päivikseen ei tosin montaa lausetta ole jätetty siitä mitä kirjoitin, aika jänniä sisältöjä ovatkin saaneet niistä ja jotenkin kovin vähän tuo kuulostaa enää minulta... Täällä alkuperäinen tekstini.)

kuvat Elvi Rista

*Kun kuvaaja kertoi AD:n haluavan kuviin vaaleita, pehmeitä sävyjä olin aika hämmentynyt. Itse näen voimailun jokseenkin erilaisissa väreissä (lue: mustassa ei näy hikiläikät ja ruostetahrat, kisapaidan pitää olla energisen värinen, omani onkin kirkas sininen), mutta kieltämättä tuo lisääntyvä magnesiumin käyttö haalistaa värin kuin värin. Ihania kuvia Elvi minusta sai, tykkään!

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita kuvia, muttei yhtään imeliä!
Tiina V

Salka kirjoitti...

Wow, todella upeita kuvia! Itse rakastan juuri tällaisia otoksia, joissa leikitään kotrastilla, siis juurikin se miten tavallaan voimailu mielletään, näytetäänkin toiselta näkökulmalta :)

Mervi kirjoitti...

Ihania kuvia! Ihana Eve! :)

Eveliina kirjoitti...

Kiitos ihanat!
Salka noin mäkin sen sitten ajattelin, tosin en ole ihan varma siitä, oliko tuo kontrastin hakeminen se perimmäinen syy sittenkään...

Raikkaitahan nuo kuvat on. Nyt on kyllä silti palattu arkeen ja niihin mustiin (mankkuraitaisiin) shortseihin LOL
Ja on toi kuulakin on tässä taas pikkasen keventynyt :D

Kuulalyyli kirjoitti...

Heippa, pakko kommentoida. Täällä vieraanasi säännöllisesti piipahtelen, mutta empä ole aiemmin saanut aikaiseksi jättää jälkeä. Ihana juttu Evitassa. Tyttöni sanoi, että "äiti, sun on pakko ostaa tuollanen söpö vaaleenpunanen kuula". Psst, mistä olet ostanut/tilannut rannesuojat?

T:Heidi

Krisse kirjoitti...

On kyllä hienoja kuvia!

Enne kirjoitti...

Wau, hyvältä näyttää! :)

Eveliina kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Eveliina kirjoitti...

Kuulalyyli, kiva kun käyt!
Rannarit on ostettu Stadiumista joskus ikuisuus sitten, salibandyosastolta. En ole näin pitkiä sittemmin nähnyt (onneksi sain sillon monet), mutta Prismat myy ihan hyvän mittaisia Fatpipe- ja Exel-rannareita.

Vaaleenpunaset kuulat on kieltämttä söpöjä <3

Kiitti Krisse ja Enne!

Marjukka / Fab Forty Something kirjoitti...

Hieno juttu oli ja upeita kuvia! Kyllä ammattilaiset osaavat... Mun kuulailu on pikkuisen eri luokkaa kuin sinun, mutta kuusi- ja kymppikiloisellakin saa kyllä nopeasti voimaa ja tuloksia, kun lähes nollasta lähtee!

Eveliina kirjoitti...

Joo, ihan varmasti saa tulosta. Sitten kannattaa vaan rohkeesti ottaa isompaa käyttöön, kasikiloisesta mäkin aloitin :D