Eveliina

maanantaina, maaliskuuta 5

Sport Camp

Lukkari: liikunta

Olen melkoisen etuoikeutetussa asemassa, kun sain viikonlopun nauttia kahden maailman absoluuttisesti parhaan kuulannostajan opetuksesta Turussa! Vaikka on siinä on tädin ruho kovilla, kun muutamankin tunnin toistaa sitä ihtiään (eli raudoittaa ilmaa) pari päivää peräkkäin. Lisäksi päänuppi on turvoksissa teknisistä nyansseista (ja silmäkulma koska kopautin siihen kuulalla). Onneksi meille oli järjestetty väliaikanumeroita, joissa Ivan "Iso-D" Denisov teki uusia maailmanennätyksia (ei toki mitään virallista, mutta mieletöntä katsottavaa joka tapauksessa. Ai niin, soudussa hän taisikin jäädä enkoista melkein sekunnin...)

32 kg kappale


Mitäs mun muikkareissa nyt sitten lukee viikonlopun jäljiltä.... hmm... jaaha:
1) Hengitä kuten juostessa.
- Selvä, näin teen.
2) Käsivarsikontakti tempauksessa.
- Okei.
3) Ja sitten se ykkösdippi alusta saakka.
- Tässä on enempi totuttelua mutta eiköhän se ala sujua.

Pakko hiukan leuhkia, että siinäpä ne korjauskohdat oikeastaan olikin. Muuten ei sitten enää puutu kuin voimaa vähän sieltä sun täältä. Sen kerryttäminen on kyllä aika hidasta, mutta mikäs kiire tässä valmiissa maailmassa... (Mun omia tyttöjä varten ajattelin tässä lähipäivinä kuvailla videopätkää noista viikonlopun opetuksista kun ovat vielä tuoreessa muistissa.)

Mainiota ryhmää meitä siis oli tuolla Spartan Centerissä. Kukka oli hoitanut järjestelyt meidän puolesta ja hyvin olikin hoitanut (kiitos vielä kerran!!).

Tässä muutama räpsy:

Ehkä Vesakin vielä tajuu?
Kyllä se hyytyi Markultakin tuo virne...

Lämmittelyä

Kuvausryhmä lämmittelee myös


Vielä mä (Kuva Satu Mikkonen)


Mulla on kisadieetti päällä. Joku kysyi, että mistä mäkin muka aion laihduttaa. 
Näköjään leuoista nyt ainakin liikenis hyvin vaikka kilon verran.

Ei kommentteja: