Eveliina

lauantaina, maaliskuuta 17

Kuulumisia

Lukkari: matematiikka, kemia

Kävin tänään haeskelemassa hiekkapapereita ja taas uutta magnesiumia kun olen epätoivoisesti yrittänyt saada kahvaan lisää pitoa (miten niin kuula ei ole välineurheilua...), mutta käväsin sitten myös ihmisten kaupassa. Meidän reissu lähestyy ja mä aion tapojeni mukaan aloittaa pakkaamisen hyvissä ajoin. Viisainta onkin, koska tällä hetkellä en yhtään tiedä missä vaikkapa mun mp3-soittimeni on... se on lentomatkoilla ihan ehdoton kapistus, nimittäin ne kuulokkeet toimii aivan älyttömän hyvinä korvatulppina.Pitää myös hakea kellarista kesävaatelaatikko, koska Nolassahan on tähän aikaan vuodesta Suomen kesä. Otan silti kyllä mukaan myös villatakin (ja -sukat) ja mietinnän jälkeen päädyin hakemaan Cubuksesta tollasen lyhyen punaisen merinovillatakin, lyhyt kun on kuitenkin käytännöllisempi kuin se beige pitkä. Samassa paikassa oli ohuita pellavaneuleita joihin mä olen aivan heikkona. Ois tehnyt mieli ottaa niitä pino, mutta maltoin nyt tällä kertaa ja otin vaan tollasen savunsinisen, jos vaikka käy niin hassusti, että löydän sieltä kohteesta taas jotain kivaa perusvaatetta... 

Naamarasvoissakin olen siirtynyt petrokemian tuotteesta toiseen, mutta tähän valintaan oli kyllä hyvät perustelut (akuutti tarve + hyvä saatavuus + kätevän kokoinen käsimatkatavarapakkaus). Ostin myös sitä BB balmia, mutta se medium on sittenkin liian tumma -ei ehkä kuitenkaan parin lomapäivän jälkeen. Kivasti se tuntuu tosiaan tasoittavan ihon sävyä joten meinasin, että jos se riittäis ripsarin kanssa lomameikiksi. Ja riittäähän se, miksei riittäis.

4 kommenttia:

Eme kirjoitti...

Mankusta. Mä käytin Prisman mankkua jonkin aikaa ja oli kyllä tosi huonoa tarttumaan kahvaan ja tuntu käpäliinkin jotenkin inhottavalta. Sitten tilasin Bull Farmilta 8 kpl:n laatikon mankkukuutioita ja oon ollu kyllä tosi tyytväinen. Tarttuu hyvin kahvaan ja tuntuu samettiselta käpäliin. Tosin, mankku kuivattaa ihan sikana ainakin mun käsiä ja siksipä kysynkin et mikä se oli se joku kiipeiljöiden käyttämä voide kovettumiin tms. ? Joskus taisit siitä blogissasi mainita :)

Eveliina kirjoitti...

Tuolta löytyy Climb On -voidepostaus:
http://blog.tiski.fi/2011/10/parhaat-kaverit.html

Helena kirjoitti...

Hei Eveliina! Selaisin eilen kaupassa Evitaa ja huomasin jutun sinusta. Olinkin ihan puulla päähän lyöty, että mihin olin kadottanut sinut lukulistoiltani, aikoinaan siellä olit :) Onneksi näin tuon kivan jutun ja löysin tänne.

Todella kauniita ja hyviä kuvia sinusta siellä lehdessä olikin. Oli varmasti ihanaa olla kuvattavana, tai siis ainakin nähdä ammattilaisen kädenjälki. Tuollainen kuvaus sessio saattaa olla rankkaakin, luulen ainakin.

Eveliina kirjoitti...

Moikka Helena!
Hauskaa oli kuvauksissa joo, aika monta kertaa kuvaaja muitutti, että "sitten vielä se pieni hymy..."
Tuo 16-kiloinen kuulakin alkoi siinä pikkuhiljaa vähän painaa mutta on se näköjään irronnut :D