Eveliina

torstaina, helmikuuta 16

Yhtenä sunnuntaina

Lukkari: taito- ja taideaineet, kemia

Piti laittaa tukka ja tämmönen naturelli meikki. Luulen, että ammattilainen teki kyllä parempaa jälkeä sen ikuistamisessa.


Aika paljon tavaraa tarvitaan, että lopputuloksesta tulee "luonnollinen mutta vähän parempi".
(Itse asiassa mun mielestä: jos on mitään meikkiä niin lakkaa kyllä olemasta luonnollisen näköinen. Siksipä en itse viitsi laittaa vaan "vähän puuteria, ripsiväriä ja huulikiiltoa". Se on kaikki tai ei mitään.)

Pohjustukseen käytin Make Up Storen peiteväripalettia ja MAC-luomiväriä. Meikki on kahta sävyä EM:n mineraalipuuteria, keskellä vaaleampaa sekoiteväriä ja reunoilla kesäsävyni medium beige neutral. Silmissä ripsivärin lisäksi EM:n sävyt Rare Silk ja Nutmeg, poskipuna Walkee Talkee. Nuo kolme olen tilannut näytteinä. Ne oli ennen tollasissa pikkupurkeissa, mutta nykyisin pusseissa jotka ei ole kovin käteviä eikä läheskään niin riittoisia kuin nuo vanhat. Mä ymmärrän kyllä hyvin, että firma on ruvennut haluamaan jostain jotain rahaakin. Aurinkopuuteri ikivanha Silk Dust joka ei taida olla enää valikoimassa. On siinä pikkasen huulipunaakin ja Saaran rasvaa.

Tässä vielä tämmönen inhorealistinen ennen-jälkeen -kuva.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tossa ennen kuvassa ei saa koskaan hymyillä vaan mielummin olla ihan "naamanorsunvitulla" jotta lopputulos näyttää vielä paremmalta. Tämä näyttää siis vaan hyvältä:D sys

Eveliina kirjoitti...

Joo, itse asiassa yllättävän hyvältä. Pitäsköhän fotoshopata lisää?