Eveliina

keskiviikkona, huhtikuuta 9

Minä Sydän Aurinko

Lukkari: taito- ja taideaineet

Hops, pitkästä aikaa yksi asukuva!

Kaivoin oranssit housut naftaliinista viikonloppuna ja paritin noihin saappaisiin jotka ovat olleet ostopäivästään saakka kovassa käytössä. Kauppareissulla älysin pyytää Puolisoa nappaamaan pari kuvaa. Toisessa on taustalla rumaakin rumempi parkkipaikka, mutta pihassa onneksi paistoi sentään yhdelle läntille vielä.


Nämä Chloé-arskat ovat olleet yksi kaikkien aikojen parhaita hankintojani. Ostin ne muutama vuosi sitten Biarritzista, enkä ole katunut hetkeäkään vaikka maksoivat muistaakseni silloiseen rahatilanteeseeni nähden aika paljon. Edelliset kunnolliset lasini ("Kipurahoilla" ostetut Reiskat) olivat menneet vähän rikki ja tajusin, että jos mun päähäni jotkut lasit istuu kuin nakutettu niin ne on parasta ostaa. Sellaisia ei nimittäin usein tule vastaan.

Monta on sellaista tuotetta joissa merkki ei välttämättä kerro laadusta mitään, mutta aurinkolaseissa kertoo kyllä.

Tässä on monta muutakin lempparia samassa kuvassa; Seppälän nahkatakki, hitaasti ja harkiten hankittu sekin, H&M:n Jimmy Choo -villapaita, NYC:stä katumarkkinoilta ostettu, vanhasta sohvasta ommeltu pikkulaukku, bändipaita, joka on vielä kuvaamatta tänne.

Tuli siis vaan mieleen, kun meinasin aloittaa taas sellaisen kunnon koti siistiksi ja  kaapit järjetykseen -projektin, nämä jäävät sinne takuulla.
Mulla on tähän proggikseen yksi apujuttukin, mutta sen paljastan joku toinen päivä.

Ei kommentteja: