Eveliina

keskiviikkona, huhtikuuta 9

Tule joksikin, Become

Lukkari: taito- ja taideaineet, liikunta, matematiikka

Puoliso tuli kotiin ja kysyi mikä tuo ilme on.

"Jaa tämä onnellisen näköinen, niinkö?"

Olin käynyt juuri treenaamassa. Muutaman vuoden tauon jälkeen mulla on salikortti.

Tuosta nurkilta, muutaman minuutin (auto)matkan päästä löytyi yllätyksekseni Become-kuntosali jossa on kaikenlaista tarvittavaa painomateriaalia, crossisali sekä kuulat. (Huomatkaa myös mainoskuvan mankatut kädet, tosin mankun käyttöä ei sitten kuitenkaan toivota. Demosin miten kahvan saa kelvolliseksi sotkematta koko kämppää joten ei nyt kuitenkaan pitäisi tulla sanomista.)

Toistaiseksi talo tarjoaa tosin välineet vain 4 kg välein ja kirkkailla, liukkailla kahvoilla, mutta kuitenkin. Kelpaavat työntämiseen. Tempauskuulaa kuljettelen mukanani, sekä välikokoja, siksi auto. Jos saisin aikaiseksi tarkistaa fillarista kumit, niin voisin viedä yhtä myös vaikka repussa. Menomatka on lähinnä alamäkeä, mutta todellakin, vain menomatka...


 Tässä on mun kaikkien aikojen eka #saliselfie. En saa kännykkäkameraa, tai mitään muutakaan kameraa kuvaamaan mitään käyttämättä kahta kättä, joten yhtään #posetusta ei ole luvassa. 


Mulla on meneillään peruskuntokausi. Kunto on melko murheellinen, joten työmaata riittää. Uuden valkun kanssa tehdään punttitreenin lisäksi monia muitakin asioita eri tavalla kuin ennen, mikä ei ole ihan yksinkertaista aina. Mutta tajusin juuri, että halu oppia on edelleen kova. Että kyllä minä vielä näytän!

Myös tällaisia hölmön onnellisia naamoja on viime aikoina nähty kovin vähän, että iso juttu sekin.

Tänään oli työn alla jerkit ja mavet. Perjantaina taas jotain ihan muuta.

Tule vaikka onnelliseksi (Become Happy).

Ei kommentteja: