Eveliina

keskiviikkona, maaliskuuta 5

Muutama hankinta

Lukkari: matematiikka

Alkuvuodesta taisin käydä kerran niin sanotusti vaateshoppailemassa. Päädyin ostamaan 2 paria villasukkia.
... eikun olenhan mä hankkinut muutaman trikoopaidankin kun jossain vaiheessa tuossa taannoin oli vähän pyykinpesu retuperällä ja alkoi puhtaat puserot olla lopussa.

Tämä talvi on mennyt jokseenkin värittömissä väreissä (vaaleansininen, harmaa, farkkusininen) ja alkaa olla ikävä jotain raikkaampaa. Lindexille on tullut onneksi tänä vuonna kunnollista merimiesraitaa, tämä oli ihana:Hihoissa on siis raitaväri päinvastoin kuin miehustassa. Materiaalina 100% lyocell tuntuu vähän pellavaiselta, mutta toisaalta siinä on myös jotain villamaisuutta. Mulla on joskus ollut joku vaate tästä samasta matskusta, muistelen, että se nukkaantui mutta oli muuten tosi kiva.

Melkein kaikki mun paidat on nykyisin vajaamittaisilla hihoilla (tämä myös), joka on selvästi mun juttu. Sen lisäksi, että hihat ei oo jatkuvasti tiellä se myös tasapainottaa kehon mittasuhteita.

Taannoin (lue: ikuisuus sitten) Salka pyysi, että postaan treenivaatteista. Nyt on hyvä tilaisuus liipata sitä aihetta, sillä mulla on näköjään perinteisten rintsikoiden käyttö jäänyt ihan minimiin ja H&M:n sporttiliivivarasto vaan kasvaa. Nämä on todella mukavia ja uutuutena niihin on tullut nyt myös tasku kevyelle toppaukselle. 

Multa löytyy tätä samaa mallia musta, harmaa, oranssi, violetti ja pinkki. Alla oleva kuva on H&M-nettikaupasta. (Koitin ottaa kuvaa näistä mutta mulla oli jatkuvasti vähintään toinen käsivarsi justiin pahasti tiellä.)Tässä liivin olkain sitten vilahtaa uutukaisen H&M Divided-paidan kaula-aukosta. Ihan tulee nuoruus (siis se 80-luku) mieleen.Vielä tein yhden oikein mahtavan löydön Kampin keskuksesta: Vagabondin rasvanahkasaapikkaat kolmella kympillä. Kaipasin vajaamittaista saapasta, joka on helppo pukea jalkaan eikä näytä ihan hirveältä verkkareidenkaan parina (koska käytän sellaisia kai vähän turhankin usein...) Nämä täyttivät kriteerit ihan kivasti ja kun Vagabond on malliltaan mulle juuri passeli niin päätös oli hyvin nopea.

Verkkareiden lisäksi nämä voi pukea myös hameen pariksi. 


(Kamera teki näköjään mun mustista kengistä siniset)

Saako sitten nillittää: hihat taas kuristettu minimiin. Mulla ei mielestäni ole mitenkään erityisen paksut käsivarret, mutta niin vaan kiristävät paidat ja takit. Tykästyin pariinkin kevytuntsikkaan joita näkyi edelleen kauppojen rekeissä (vaikka tässä taitaa pakkaskelit olla tältä talvelta lusittuna että kohta sitä saa kaivaa jo kevättakkia naftaliinista muutenkin), mutta kun eivät mahdu päälle. Ihania kirkkaita värejä ois ollut, mutta hauisten takia pitäisi ottaa koko L. Ärsy!

H&M-nettikaupassa näkyy olevan tuollainen myös, joskaan ei tietenkään värillinen. Onko kellään kokemusta näiden mitoituksesta?

Ei kommentteja: