Eveliina

perjantaina, huhtikuuta 25

Lämpöä kevääseen

Lukkari: taito- ja taideaineet, matematiikka

Puoliso osti joskus pari kuukautta sitten itselleen ohuen (sikahintaisen, mutta älyttömän nätin ja funktionaalisen) untuvatakin "taukotakiksi". Ilmeisesti niitä taukoja vietetään joka päivä, koska siitä tuli saman tien hänen käytetyin vaatteensa.

Josta olin kamalan kateellinen.

Vaan kuinkas kävikään: vastaavia takkeja alkoi ilmestyä yhden sun toisen liikkeen valikoimiin, myös näissä ihanissa kirkkaissa väreissä. Ryhdyin siis kyttäilemään Cubuksen räkkejä ja tiistaina viimein tärppäsi...Kas kun en periaatesyistä halunnut maksaa takista täyttä hintaa, koska elettiin jo pitkällä kevättä. Niinpä kävin viikottain katsastamassa josko olisivat vähän tiputtaneet hintaa. Iso lappu näkyi käytävälle saakka ja sitkeästi siinä pönötti se sama 59,90.

Onneksi tulin poikenneeksi ihan sisälle saakka kauppaan.

Menin nimittäin hypistelemään bikineitä ja poistuin untsikan kanssa. Siellä ne olivat vierekkäin sulassa sovussa, vähän kuten eilisessä asussani varvastossut ja tämä takki, joka oli "erien viimeisiä" -tangossa, 25% alennuksella.Mahtui päälle ja sattui olemaan myös kivoin niistä eri väreistä
joten mitäs siinä muuta kuin kassan kautta kotiin.

Onnentyttö!


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ekassa kuvassa näytät syventyneen vaan kännyn selailuun etkä kuvien räpsimiseen :)
Mä olen kans vähän kattellut tollasta takkia, mutta hinta ja malli eivät ole vielä kohdanneet.

Eveliina kirjoitti...

Joo, näissä malleissa on aika paljon eroja. Toin kertaalleen jo kotiinkin yhden (Lindexiltä), mutta perheen makutuomari teilasi sen heti. Kieltämättä, malli oli aika leveä, eikä oikein imarteleva.

Monessa sovittamassani on ollut liian kapeat hihat, mistä taisin taannoin täällä blogissakin nillittää. Itse asiassa myös siinä Cubuksen takissa jota sovittelin ensin.

Stadiumin takkimalli ois ollut se toinen kiinnostava vaihto.