Eveliina

torstaina, joulukuuta 8

Rasvainen juttu

Lukkari: matematiikka, kemia

Pahoittelut, että täällä on ollut kovin hiljaista viime aikoina. Yksi hyvä tekosyy siihen on se, ettei tähän mun läppäriin ole voinut ladata uusia kuvia kun tämä on ollut ääriään myöten täynnä vanhoja ja kuka sitä ilman kuvia blogaa. Toki viime aikoina on ollut vähintäänkin haasteellista saada ylipäätään mitään kuvamatskuja aikaan kun tuo luonnonvaloisuus on vaihdellut pimeen ja säkkipimeen välillä. Mutta en nyt aloita siitä...
 
Koneen siivousurakka on kummiskin hoidettu ja meillä kävi täällä pari vierastakin, joten tuli siivottua kämppää noin muutenkin. Ihmeesti sekin piristää (juu, myös ne vierailut!). Muutenhan on siipi ollut viime aikoina hiukan maassa kun on tota endorfiinin puutetta elimistössä.

Päivän aiheen piti olla rasva ja en nyt sitten tällä kertaa jauha elintarvikerasvoista vaan naamarasvoista. Niitä on ollut käytössä jopa ihan muutama:


tämä ensimmäinen on Oriflamen ryppyvoide joka olisi aivan ihana MUTTA... arvasitte oikein, se on taas kuorrutettu jollain hajusteella. Se ei edes ottaisi nenään kovin pahasti, mutta minä kun oon tämmönen väärinhoitaja eli tällään yhtä tököttiä koko naamaan silmäluomia myöten niin tämä alkoi muutamassa viikossa ärsyttää silmiä, eli pistää ne vuotamaan. Pahus!


Toka puteli, eli Biothermin Skin•ergetic on ollut mulla testikäytössä aiemmin ja nyt menin lentokentällä törsäämään uuteen purkilliseen. Harmi vaan, että vuodenaika on ihan väärä tälle tuotteelle eikä sitä kait viitsis kauheen pitkiä aikoja säilytellä. Tämän aineen tuoksuhan on suorastaan huumaava, mutta koostumus hyvin ohut. Pakkohan mun on tämä pois käyttää, mutta lisäksi ostin siis pari viikkoa sitten täydentäjäksi täyteläisemmän Kiehlsin.


Oikein hyvän tuntuinen rasva joka on tietysti aikamoinen kemikaalipommi.
En tietenkään tullut asiaa sen kummemmin ajatelleeksi siellä kaupassa. No, näillä mennään.

Mitäs muuta... olen shopannut kokonaisen kolmiosaisen jakkupuvunkin, on muuten ensimmäinen mun kaapissa ikinä! Siitä pitää lyhentää hame ja housunlahkeet ennen kuin näette sen.

Jos näette, jos joku sytyttäisi vähän valoja...

Ei kommentteja: