Eveliina

torstaina, syyskuuta 1

Sulaudu sinäkin seinään

Lukkari: taito- ja taideaineet, matematiikka, kemia, liikunta

Taito- ja taideaineet
 
Alkaa jo tympiä itseäkin tämä toisto, joten et sinä ole ainoa. Tänään oli tilipäivä (jonka lisäksi sain ylennyksen, vaikka mulla ei ole vieläkään kyllä alaisia, että sitä ei varmaan kutsuta siksi. No, sain uuden tittelin. Ja vähän lisää liksaakin...) ja huomenna lähden Turkuun. Saattaisin ehtiä hiukan shoppailemaankin tällä reissulla, voisin ainakin yrittää. Ja etsiä itselleni jonkun toisenkin kivan huivin.


Matematiikka, kemia 

Everyday Mineralsin tilaus tuli tänään. Siinä oli uus meikkipohja (semi matte) ja tuollainen pyöreäpäinen luomivärin häivytyssivellin. Ei sillä että oisin sellaista tarvinnut, kunhan tilasin...


Liikunta

Ostin myös rannesiteet, kun pää ei ehkä kestä pitää viikkoa pidempää treenitaukoa. Jospa niiden avulla voisin aloittaa vaikka tempaamisen... Ostin myös hanskat siinä toivossa, että niillä vois treenata talvella. No, voihan niillä työntää, ei ne oikein muuhun sovellu.
Toisaalta, jos vähintään puolet treenistä on työntöä kuitenkin...

Kannelmäen Prismasta löytyi sitä hevoslinimenttiäkin. Sekä Eat&Joy:sta luomupekonia (pakkasesta). Sitä onkin ollut suunnaton ikävä!

Ilmoittauduin tänään myös Hyvinkään kisoihin. Laittakaa päivämäärä 5.11. kalentereihinne ja tulkaa kannustamaan mua! (Ja saatte te muitakin kannustaa. Niin määkin teen kun omat hommat on hoidettu.)

8 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

Onnea ylennyksen johdosta ja hauskaa Turun matkaa! Se on hieno kaupunki.

June kirjoitti...

Ihanan näköinen toi neuletakki! Ja hauskaa Turkua, ylennystä ja viikonloppua ;)

Mä sain tänään töistä läksiäislahjaksi (maanantaina uusi duuni) pinkin kahvakuulan! Ensimmäiseni :) 8kg jötkäle toi on, olin vähän haaveillutkin moisesta joten nyt ootan innolla että saan kerättyä rohkeutta sen kokeilemiseen.. Ja eikun netistä ohjeita etsimään.

Eveliina kirjoitti...

Kiitos Tuija, Turussa on myös mun lemppari-karvaturri jonka kanssa pääsen lenkkeilemään koko viikonlopun. Oikeastaan siinä on varsinainen syy lähteä sinne.

bubble, onnea murkulan johdosta (ja sinne uuteen duuniin kanssa!).
Mä yritän saada pikapuoliin ohjushommaa taas kasaan niin tuut mun oppiin! Vanhassa treeniblogissa on kyllä kerättynä ne parhaat videotkin, sivupalkista löytyy linkki!

RautaNeito, tulkaa joo Hyvinkäälle! Kivaa! Tai siitä pari viikko myöhemmin sit Kuusamoon???

Salka kirjoitti...

Ai hitto, olisi pitänyt fb:n puolella huudella, että onko kukaan tekemässä tilausta tuolta EM:lta, mun nimittäin täytyisi tehdä sinne tilaus! :D Tosin, en ole ehkä ihan täysin vielä päättänyt, minkä väristä pohjaa aion tilata, tapani mukaan jahkailen :D

Ja onnea ylennyksestä vielä tätäkin kautta! Nyt en lukenut väärin :D

Anonyymi kirjoitti...

Onnea ylennyksestä! Sun hienon kisamenestyksen innoittamana ajattelin tulla Hyvinkäälle katsomaan kisoja eka kertaa ja tietty kannustusjoukkoihin, jahka duunista ajoissa ennätän ;)

Olis kiva kuulla raporttia uusista rannesuojista, onko nuo jotenkin jämäkämmät kuin entiset? Olen ollut ihan tyytyväinen Kettle Guardeihin, vaikka ne hieman pyöriikin ranteissa, kuten varoittelitkin. Rannevammaisuuteen taipuvaisena pitää kuitenkin pitää välineurheilun optiot avoinna ;)

Iloa viikonloppuun! - Mimosa

Business Woman kirjoitti...

Minäkin haluan onnitella sekä kisamenestyksestä, että ylennyksestä. Ja toivottaa mukavaa Turun reissua!

Anonyymi kirjoitti...

kiitos että tulet Turkuun hoitaan karvaturria...vain niin saan vapaan viikonlopun:D Paljon onnea ylennetyn palkan johdosta ja siitä tittelistäkin..pääasia kuitenkin on että viihdyt siellä töissä. sys

Eveliina kirjoitti...

Kiitokset kaikille onnitteluista <3! Ne hymyilyttää mua yhtä paljon kuin itse aihe!!

Salka, EM on kyl nopee, eikä se postikulu oo paha. Isoja satseja ei kannata tilatakaan, menee tullimaksuja :(

Mimosa, nuo on tommoset lyhyet fastin tukisiteet, laitan sen mun säbäsuojan alle. Säbäsuojat rulettaa edelleen!
Ja kivaa jos pääset kattoon kisoja. Mennään sitä ennen kyl vielä reenaileen kimpassa!

sys, toivottavasti Remu on kerännyt voimia viikonloppua varten, mullon paljon ylimäärästä energiaa!