Eveliina

keskiviikkona, elokuuta 31

Turvariepu

Lukkari: filosofia, matematiikka, liikunta, taito- ja taideaineet 


Taito- ja taideaineet

Jos olet aikeissa hankkia tänä syksynä vain yhden huivin (ja satut vielä olemaan väreiltäsi syksy) niin hommaa ihmeessä Lindexiltä tällainen turvariepu! Nyt ei äkkiseltään tule mieleen yhtään väriä jonka kanssa tämä ei matchsaa ja on pehmee ja lämmin! <3


Liikunta ja matematiikka

Tartuin tänään ekan kerran lauantain jälkeen kuulaan. (Tai siis, no, kannoinhan mä yhden rautapallon sunnuntaina auton perästä parvekkeelle...) Vasen käsi on niin kipee, etten saa sillä auton rattia käännettyä, vaikka nykyisessä on ohjaustehostin. Joukkuekavereilta sain vinkin, että Prismasta löytyy hevoslinimettiä 14,90/litra. Se onkin sitten seuraavana ostoslistalla. Ei vaan löytynyt Olarin Prismasta :(

Kuva: Jouni Haltta
Kokeilin siis tempauksia pelkällä oikealla, hyvin meni siihen saakka, että kämmenpohjaan tuli reikä. Saa nähdä kumpi paranee eka, ranne vai se.

Olen asettanut uudet tulostavoitteet, osan lähemmäs ja osan sitten hiukan pidemmällä tähtäimellä. Muun muassa pomoni heittämän haasteen siitä, kumpi voittaa ensin arvokisamitalin.

Minä. Tietysti.

Marraskuussa ois tyrkyllä kahdetkin kisat ja nyt on päätetty, että lähen molempiin. Kuusamossa kisataan kaksiottelussa, tällä kertaa ihan yhdellä kuulalla kautta linjan ja multa puuttuu siitä kunnon tulos. Sitä ennen on Hyvinkäällä vastaava kun tuo SM, mutta aion mennä sinne kahden kuulan sarjaan. Nostan kuin äijä siis! Vähän ehkä pienemmillä painoilla vaan...


Filosofia

Kävin siis laitattamassa tuon uuden tatskan samassa paikassa kuin viimeksikin, eli InkyQueenilla. Hantta -tai siis Wilmahan se oikeesti on- ehdotti, että voisin leimailla pikkuhiljaa koko haban, mikä kuulostaakin kivalta ajatukselta. Että teen unelmistani totta, ja jotta en unohda sitä, pistän siitä merkinnän tuohon käteen.
Vähän kuten aikoinaan interraililta kerättiin systerin kanssa passiin leima joka rajalta, vaikka katsoivat meitä kuin vähä-älyisiä.

Tässä nahassa kun on noita arpia muutenkin joka lähtöön, niin miksei niistä osa sitten muistuttaisi pelkästään hyvistä asioista?

Sanoin himassa, että seuraava leima onkin sitten se New Orleansin postileima. Sitä reissua nimittäin puuhataan meillä tällä kertaa ihan oikeesti!

4 kommenttia:

Salka kirjoitti...

Hih, blogilistan suosikkeihini oli ilmestynyt uusi blogin nimi, jännityksellä menin kurkkaamaan, kuka on muuttanut bloginsa nimen..hyvältä näyttää uusi blogi! Lukkari on hauska idea :)

Eveliina kirjoitti...

Kiitti Muru!

Millainen kirjoitti...

New Orleans on ihana! Oon niiiin happy että ehdin nähdä sen ennen Katrinan tuhoja :)

-Milla

Eveliina kirjoitti...

Hyvä puoli on se, ettei oo vertailukohtaa sit kun sinne lopulta menee :D
Ja kunhan jazz on hyvää niin reissu on varmaan onnistunut (ja ruoka!)