Eveliina

lauantaina, syyskuuta 24

Rysähdys

Lukkari: liikunta, matematiikka, musiikki

Liikunta, matematiikka

Koko viikon on kuula kulkenut kuin unelma, muttei sitten enää eilen. Pieni muistutus siitä, että hyvästä ala-arvoiseen on noin 2 päivää matkaa. Hiukan siis masensi eilisen illan, mutta onneksi ei ole mitään, mitä Puolison seura ja hyvä ruoka ei korjaa.

Tänään hierojalle joten jospa se tästä taas huomenna. Sitä ennen koitan, miten 10-kiloinen tempaus kulkee. Aatelkaa muuten, nuo murkulat on pakattu styroxiin ja kuplamuoviin. Pelkääkö ne, että menevät kuljetuksessa rikki??? (Tilattu täältä.)


Kaikki sinisiä. Toisten välikoot on olleet valkosia, mustia ja violetteja ja mä saan pelkkiä sinisiä?

Sain muuten systeriltä koiranhoitopalkkaa tommosen ihanan maton. Justiin tajusin, että otan sen käyttöön tän etualan telttapatjanpalan tilalle. Siihen se sopii ihan täydellisesti.
Tuo on aiheeltaan vaihtoehto mun winner-tatskalle siltä varalta etten ois voittanut. Oisin laittanut sen jalkapöytään.

Musiikki

Mä olin niin kauan baarissa töissä, etten oikein siedä sellaista taustahälymusaa lainkaan. Autossakin hyvin harvoin kuuntelen mitään jos yksin ajelen, puoliso sen sijaan tahtoo aina jotain mekkalaa kehiin. Eilen illalla hän laittoi soimaan Mogwaita ja se oli täällä soinut jo iät ja ajat kun sanoin, että onpa outoa musaa kun tämä ei ala ärsyttää. Löytyy niiltä kait semmostakin jota mä en jaksais kuunnella, mutta tämä on nättiä kumminkin:

Ei kommentteja: