Eveliina

maanantaina, syyskuuta 19

Mitähän tästäkin viikosta mahtaa tulla

Lukkari: liiikunta, kemia

Liikunta

En viitsinyt eilen kyllästää teitä "kuulaillessa meni tämäkin sunnuntai" -uutisilla. Mainittakoon kuitenkin, että meillä oli ekat tekniikkatreenit mun PK-seudun valmennusryhmän tyttöjen kanssa ja hyvältä näyttää!
Päivällä tein omankin treenin. Mainitsemisen arvoista oli se, että tempaus oli teknisesti parempaa kuin koskaan, myös vasurilla. Videomateriaalin väsääminen auttoi nimittäin omaakin oppimista!
Huolettomana siis jatkan kohti tulevia koitoksia :D

Kemia

Yksi mun KuulaIhaNaisista, Mimosa, lahjoi mua Ziaja-käsivoiteella.


Tuotteenahan tuo on mulle ihan tuttu viime vuoden pikkujoulujen jälkeen, mutta jostain syystä en ole saanut aikaiseksi hommata sitä -enkä kyllä mitään muutakaan- käsivoidetta työpöydälle/käsilaukkuun/mihin tahansa mistä sitä säännöllisesti levittäisin. Lähestulkoon joka aamu töihin ajellessa kyllä ajattelen asiaa aktiivisesti...

On siis hämmästyttävää (not), että mun kynsinauhat kuivuu... Työpöydällä majaileva öljytuubi auttaa aika paljon kyllä sekin, mutta vielä enemmän auttaa se että mä en ole nyppinyt sormiani kahteen viikkoon Jeeeee!

Se hypnoterapia on toden totta auttanut ainakin siihen, etten mä enää rupee tekeen tota huomaamattani. Ja se on uutta se!

Kattokaa muuten, 2 viikkoa vanhat lakat, kerran on lisätty päällyslakkaa:


Tyvestä nuo alkaa irvistellä joten onhan mun ne pakko pikapuoliin vaihtaa. Pitäskö vaan ottaa ja saada itse aikaiseksi?

Mutta palatakseni otsikon aiheeseen, puhelin lähtee taas korjaamolle. Käsittämätön romu! Johan se taas pari kuukautta toimikin...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hyvä ettet ooo nyppinyt, onnea jatkoon. sys

Eveliina kirjoitti...

Hyvin tää sujuu :D