Eveliina

perjantaina, syyskuuta 23

Naisellista

Lukkari: musiikki, liikunta, filosofia, psykologia, terveystieto

Mun urheilulajini tekee kämmeniin hiertymiä ja känsiä ja ne ei kuulemma ole kovin naisellisia. Kitaristeilla on tota samaa "ongelmaa", metallikielet kovettaa sormenpäät ja jos ei niitä koveta niin kipiää tekee. Otetaas tähän väliin vaikka blues-kitaristi Erja Lyytinen, onks teidän mielestä hänen "naisellisuutensa" jotenkin kärsinyt siitä, että sormissa on känsät?
(Voin vakuuttaa, että on.)Mitä muuten noin ylipäätään tarkoittaa "naisellinen"?
Kertokaa mulle, mä haluaisin, että kehitetään sille joku oikea, universaali määritelmä!

Myönnän toki, ettei käsien hiertymät ole kovin esteettisiä, mutta hei, ootteko nähneet maratoonareiden varpaita?? Tai salibandyn pelaajien??

Kait se on niin, että eri urheilulajien harrastajat vaan tottuu niihin omiin ruhjeisiinsa, lumilautailijat ja kamppailijat mustelmiin, juoksijat irronneisiin varpaankynsiin ja me voimailijat näihin känsiin. Että se on vaan se hinta, joka maksetaan niistä endorfiineista.

Ai niin, mitä muuten sit tarkoittaa miehekäs?

3 kommenttia:

Sirkka kirjoitti...

http://www.lily.fi/juttu/tuijota-olen-esine

Aiheeseen liittyen ;)

Anonyymi kirjoitti...

..tai ballerinojen varpaat..ja heitä varmasti pidetään naisellisina, mutta ne varpaat ei näy ja känsät käsissä saattaa näkyä. Miten olis hanskojen käyttön aloittaminen. Nehän on perinteisesti todella naisellinen asuste.
miehisiä sanotaan olevan arvet, mutta niilläkin on eroja. yhden miehen näämalle oli lapsena kaatunut kuuma kaurapuuro ja ne arvet oli miehekköitä kunnes oli kuullut tarinan...
Ihmiset vaan on outoja;D sys

Eveliina kirjoitti...

^^Joo, Christina Hendricks kuuluu kyllä varmaan kategoriaan "supernaisellinen".

^Jep, unohdin ballerinat. Toissa iltana katottiin just Black Swan ja sanoin heti kun Natalie Portman riisui tossunsa, että tuo paljastaa sen, ettei kyseessä ole oikee ballerina. Liian nätit jalat.