Eveliina

torstaina, marraskuuta 24

Torstai

Lukkari: biologia, yhteiskuntaoppi, matematiikka, kuvataide, kemia, terveystieto

Mä olen taas käyttänyt kauneudenhoitopalveluita joihin eksyin CityDealin innoittamana. Nyt on ollut vuorossa Sunrise ja siellä valoimpulssi-karvanpoisto. Tänään menin toiseen käsittelyyn ja arvatkaas mitä: mun villasukkasäärissä oli enää joku hajanainen karva siellä täällä!

Hoito ei yleensä vissiin tehoa näin radikaalisti ekalla kerralla vaan vaatii ainakin muutaman käsittelyn. Nyt sitten väläyteltiin lampulla ne sääret kuitenkin uudelleen, mutta seuraavan käsittelyn otan vasta keväällä jos siltä näyttää että tarvitsee. Toinen hoitokohde mulla on ollut kainalot. Siellä näyttäiskin olevan perinteisempi meininki, eli tarvitsee lisää valoa. Mulla on vielä yksi hoitokerta käyttämättä ja sillä aiotaan aloittaa bikinirajan putsaaminen, varmaankin niiden kainaloiden lisäksi.

Tuolla on myös aika huikea tarjous niistä jatkokäsittelyistä, nimittäin CityDeal-asiakkaat saavat nämä hoidot puoleen hintaan. Arvatkaa olenko iloinen!

Vielä kun raaskisin kasvattaa tämän parran ja viikset niin voisin käydä ne kertaheitolla poltattamassa pois sitten. Nyt ois tietysti hyvä sauma sikäli, että ulkona on lähinnä pimeetä tai tosi pimeetä ja vielä on se viiksienkasvatuskamppiskin meneillään. Voisin vedota siihen...

Samalla kun pyörähdin Helsingissä, kävin noutamassa oman kappaleen Jennin ja kumppaneiden uutta Revs-lehteä. Se on valtavan hieno!
Musta on ihan mieletöntä, että ovat uskaltautuneet tuolleen hyppäämään unelmiensa vietäväksi!!
Toivottavasti saavat konseptin kannattamaan, eivätkä ikuisesti joudu tekemään ilmaista duunia. Mahtavaa!!!


Kuva Pupulandia

Ai niin, kävin myös Kiehlsistä ostamassa naamarasvan. Kirjoittelen siitä lisää kunhan mulla on jotain sanottavaa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

vähän jäi kiinnostaan, että mikä, missä ja ketkä siis?? tuosta linkistäkään kun ei mitään selvinnyt- sys

Eveliina kirjoitti...

Mistä linkistä? Viiksistäkö?