Eveliina

maanantaina, marraskuuta 28

Kavioliitto

Lukkari: biologia, matematiikka

Mulla on nyt sitten lemmikkieläin. Tämä kuva on useemman kuukauden vanha jo, mutta paras tarjolla olevista. Herra on syntynyt juhannusaattona ja tietysti nimeltään Jussi. Sukupuusta löytyy sellaisia vanhoja starboja kuin Vieteri ja Vireeni. Ratsua meidän miekkosesta kyllä puuhataan. 

9 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

Hyvänen aika! Paljon onnea emännälle.

Brego kirjoitti...

Onnea hirmuisesti, soma on lapsi :) saako sukufriikki udella, kuka on onnellinen isä?

Salka kirjoitti...

Oijoijoi, mahtavaa! Ja onnea uudesta lemmikistä :)

Eveliina kirjoitti...

Kiitoksia vaan!
Nuoren herran faija on Tittan Tatu.

Enne kirjoitti...

Ohohoh! Sä oletkin sitten hevosnaisia =D Missäs herra asustelee?

Heli kirjoitti...

Hei!

Kyllä maailma on pieni! Olen lukenut blogiasi jo jonkin aikaa ja nyt sinulla on Tatun varsa! Käyn ratsastamassa tallilla, josta Tatu juuri myytiin muutama viikko sitten uuteen kotiin. Isä on varsin mukava menopeli ja oikein hyvin käyttäytyvä. Onnea vaan varsanomistajalle! Oletko ratsastanut pitkäänkin?

Eveliina kirjoitti...

Kakara asustelee Vihdissä pihatossa tämän talven, viime viikonloppuna muutettiin äiti takaisin Hyvinkään lähistölle. Kesäksi ois suunnitelmissa viedä poitsu ystäväni Leenan laitumelle nautiskelemaan elämästä ja sitten katsotaan mitä syksyllä tapahtuu.

Mä olen itse asiassa ratsastanut kakarana jokusen vuoden (ja hyyyyyvin harvakseltaan sen jälkeen), muttei se rakkaus hevosiin mihinkään häviä. Tämä lapsukainen on kummityttöni tuottama (http://anotherfabday.blogspot.com/2010/07/ihana-vuokrahevonen-tarjolla.html) ja ostin siitä nyt sitten puolet jopa ehkä vähän hetken mielijohteesta. Eihän tommosesta tietenkään ole muutamaan vuoteen kuin kuluja...

Anonyymi kirjoitti...

hetken mielijohde=tuhannen känni;D Onnea kaikille osapuolille!

Eveliina kirjoitti...

^noh, alkoholilla saattoi olla ihan alunperin "minimaalisesti" osuutta asiaan, mutta mulle annettiin kyllä katuma-aika. Käytin sen ilmeisen huonosti kun nyt ollaan tässä...