Eveliina

sunnuntaina, kesäkuuta 17

Loistava lauantai

Lukkari: liikunta

Laitoimme valmennusporukan kanssa joku aika sitten kalenteriin mun mitalijuhlat, ennen kuin niitä mitaleita ole edes voitettu... mun tytöillä oli siis luja luottamus siihen, että niitä ropisee ja eipä sillä, niin oli kyllä mullakin :D

Mimmit kokoontuivat siis meille eilen, pääsivät paikalle kahta lukuun ottamatta. Ohjelmassa oli kahvinjuonnin ja skumpalla höystetyn salaattibuffan (unohdin ottaa kuvan, höh!) välissä mielenkiintoinen pilatesprojekti, sekä tietysti nostotekniikkaa ja treeniä.

Pilatesohjaajaksi opiskeleva Minna on ollut mun kanssa samalla tekniikkaperuskurssilla toissa talvena. Hän laittoi mulle viestiä joku aika sitten, että haluaisi tehdä lopputyönsä kuulan nostamiseen liittyen ja mä olin tietysti ihan intona asiasta. Eilen tehtiin perusjuttuja, muun muassa mittailtiin sitä, kuinka tasapainoinen asento kenelläkin on. Mulla on paino enemmän oikealla jalalla ilman kuulaa, mutta murkula tasoittaa tilannetta -joka on aika hassua!

Nyt seuraavaksi Minna tekee meidän erityistarpeisiin sopivan ohjelman, jota mä menen ensin testaamaan ja sitten saadaan se mun tyttöjen käyttöön. Mä olen itse hyödyntänyt paljonkin pilatestekniikkaa myös tässä lajissa, joten tiedän, että tästä tulee hyvä juttu!


Voin luvata, että palaan aiheeseen myöhemmin myös täällä blogissa!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei siis mikä ihmeen "Lukkari"

Eveliina kirjoitti...

Sillon kun minä olin peruskoulussa niin "lukujärjestys" lyhennettiin sanaksi "lukkari".

Anonyymi kirjoitti...

Mitä tarkoitat sillä? Lukujärjestys?!?

Unknown kirjoitti...

Lukujärjestys????
Un Besazo

Eveliina kirjoitti...

Horarios de escuela.