Eveliina

torstaina, kesäkuuta 7

Evitan vieraana

Lukkari: äidinkieli, terveystieto, hyppytunti, ruokatunti, jatko-opinnot

Kävin tänään Evitan järjestämässä tilaisuudessa että sain muutakin ajateltavaa kuin ruoka jota en saa syödä... No, oishan siellä tarjottu juureslastuja (niitä hyviä), mutta olivat ehkä ajatelleet juuri mua, kun olivat pakanneet sellaisen pussin meille mukaankin. Yes.
Niitä sitten huomenna illalla napaan <3


 Ohjelmaakin oli, eli kirjailija Miia Saastamoinen, jota haastatteli Evitan toimituspäällikkö Mari. Kirjan Luonnollista! aiheena oli optimaalinen ruokavalio, eli yksi näkökulma sellaiseen. Ravinteikkuudesta puhuttiin ja imeytymisistä ynnä muusta. Joku kysyi kirjailijalta syökö tämä pullaa. Kuulemma ei.Lisäksi oli esittelyssä muita Atena-kustanuksen kirjoja, esim. Noora Schinglerin Marjoja ja mascaraa ja pöydällinen Vivisante-kosmetiikkaa. Käytän siis ties monettako vuotta sarjan aurinkopillereitä, joita juuri hain Stokkan kantistarjouksesta uuden paketinkin ja yllätys oli melkoinen, kun lahjakassista paljastui myös useampi sarjan tuote. Kasvoöljy menee oitis testiin, noiden kahden kohtaloa pitää vähän miettiä kun en ole oikein kasvovesi/vartalovoideihmisiä.

  
Lahjakassissa oli vielä muutakin, nimittäin pahvinen linnunpönttö sekä hyvin mielenkiintoiselta vaikuttava kirja. Kannesta löytyy jo lempi-inhokkisanani "itsekuri"...


Jouduin lähtemään kesken pois ja jäi tällä kertaa kuulematta raakaruokabloggarin jutustelut. Ens kerralla sitten.

Ei kommentteja: