Eveliina

perjantaina, helmikuuta 24

Oranssi

Lukkari: taito- ja taideaineet, matematiikka

Eilisestä tuli sittenkin ihan loistava päivä. Osansa oli tietysti joogalla, mutta kyllä tämä oranssi ostosterapia siihen eniten vaikutti: Henkkikseltä löytyi ihan täydellisen väriset puuvillahousut, toisin kun muissa liikkeissä, joissa on vaan sitä hailakkaa, mikälienee korallia. Täydellisemmäksi nämä muuttuis vaan sillä, että oisivat mallia chino.


Testasin eilen tähän kaikkia yläosia ja (kesä)kenkiä ja ei siellä kaapissa montaa sellaista ollut joka ei ois sopinut. Haaveilen nyt kyllä myös jostain semmosesta kermanvaaleasta silkkipaidasta, vähän siihen tyyliin kuin niissä Henkan tämän hetken mainoskuvissa on sillä mimmillä hameen kanssa. Näkyy se kyseinen yksilö olevan tietty polyesteria, eli ei mulle.

Oikeesti menin Marnin inspiroimana etsimään painokuvioita, mutta eipä siellä ollut kuin raitaa.
Henkasta puheenollen, nettisivulle on ilmaantunut mielenkiintoista luettavaa josta minä en ole tiennyt mitään. Onko joku muu jo huomannut nuo tyylisivut?

2 kommenttia:

signooraliia kirjoitti...

On niin reippaan ja raikkaan näköinen asu, että ihan pakko yrittää matkia!

- Kiitos myös inesioteippausvinkistä - siitä minä en ollut kuullut mitään, ja olikin niin hyödyllinen vinkki että ensi viikolla mies pääsee testaamaan. Jos vaikka pääsisi myös noista säryistään.

Eveliina kirjoitti...

Matki pois vaan :D
Toivotaan että miehellä teippi toimii yhtä hyvin kuin mulla!