Eveliina

torstaina, helmikuuta 23

Raitaa

Lukkari: taito- ja taideaineet, terveystieto

Mun raidoitusjutut alkoivat tästä paidasta ja nyt ollaan siinä pisteessä, että kolmena päivänä neljästä mulla on päällä raidallinen trikoopaita. Luin justiin jostain, että se on "nuorekas".
Selvähän se sitten. Nuorekas on aina hyvä.


Siitä huolimatta asialle tarvis ehkä tehdä jotain (lue: laajentaa valikoimaa). Mutta mä olen niin hirrrween, hirrrween laiska silittämään jotain kauluspaitojakaan. Sitäpaitsi trikoopaidat on älyttömän mukavia päällä (juu, olen laiskan lisäksi myös mukavuudenhaluinen). Erityismaininta superpehmeydestä taannoin ostetuille vauhtiraidoille, joita yritän tänään mennä hankkimaan pari lisää.

Muistelen, että sininen ja musta on huono yhdistelmä, joten tarvitsisin ehkä jonkun uuden neuletakin myös. Vaikka vaaleen. Nämä saappaat ei nyt tästä kuitenkaan väriään muuta, mutta viime viikkojen kelit eivät juuri vaihtoehtoihin houkuttele. Sen verran paksussa hangessa on saanut aamuisin kahlata.

Paitojen lisäksi ostoslistalla on myös lisää iloisen väristä teippiä. Olen aika varma, että nämä mun pinkit on jotain doupattua erikoiserää, sen verran tehokkaasti ovat kolotukset lähteneet niin pohkeista, ojentajista kuin niskastakin. Olen ihan koukussa jo nyt!

Kirjoitin tänään FB-statukseeni, että "toivoisin, että tänään olisi lepo/lenkki/joogapäivän sijaan oikea treenipäivä kun ne on niin helposti ja vähällä vaivalla niin paljon parempia kuin muut päivät." No, jos pidän sitten shoppailupäivän. Toimiskohan se...

Ei kommentteja: