Eveliina

tiistaina, marraskuuta 1

Etkö sä tiedä kuka mä oon...

Lukkari: hyppytunti

Aavistuksen toisella tavalla muotoilin ton klassikon tänään ja siitähän oli hyötyä!
 
Ostaa pätkäytin CityDealista kesällä muutaman kuukauden kuntosalikortin jos vaikka kokeilisin vähän, että miten tommonen perinteinen voimatreeni auttais noiden murkuloiden kanssa. Se kortti piti lunastaa viimeistään tänään ja kun mä menin sitä hakemaan, sanoin, että mulla ois tässä kyllä vielä kisakausi kesken, enkä ehdi sitä käyttää yhtään marraskuun aikana.
No, kortti tehtiin, kävin siinä sisäpuolella ihmettelemässä vähän laitteita (ne on enimmäkseen Gold's Gymin vanhoja, eli hyvinkin tuttuja mulle) ja palasin kysymään, josko siellä on joukossa avustettu leuanvetopaikka. Kuulemma on.
Sanoin, että se vois olla hyvää tukitreeniä kun mä kisaan kuulalla. Kah, heiltäpä löytyy myös setti kisamallin kuulia, mutta ystävällinen herrasmies siinä tuumi, ettei hän osaa niillä tehdä mitään.

Lupasin, että mä voin kyllä opettaa, olen nimittäin suomenmestari.
Johon kundi, että "laitappas poika se kortti päättymään vasta maaliskuun alkuun, kun pitää sitä mestarin treenaamaan päästä. Sehän nyt on ihan ymmärrettävää, ettei tommosta voimajuttua voi kesken kisavalmisteluiden aloittaa!"

Paikka on nimeltään Mayor's, kuva lainattu nettisivuilta.

4 kommenttia:

Eveliina kirjoitti...

On se!

Salka kirjoitti...

:D Hihhii!

Anonyymi kirjoitti...

VAU:D sys

Eveliina kirjoitti...

Ymmärtävät selkeesti sen päälle, että mitä tarkoittaa kun treenataan tosissaan :D