Eveliina

tiistaina, marraskuuta 15

Eipä kestä

Lukkari: psykologia, matematiikka, kemia, terveystieto

Terkkuja Stuttgartista. Olen tänään koittanut selvittää montako kuppia kahvia vatsa (ja pää) mahtaa kestää... 

Mulle muuten nyt sit riitti muutama kuukausi sitä luonnollisen väristä tukkaa, en vaan kestänyt enää. Se nyt vaan on kertakaikkisen masentava, joten nyt tässä on taas väri, 3.0 Dark Coffee Brown.

Tosin tuskin oisin näin ripeeseen tahtiin tehnyt tätä päätöstä värjäämisestä, ellen ois meidän lähikaupassa törmännyt tällaiseen Naturigin-merkkiseen tuotteeseen. Näkyy olevan nimittäin "ammoniakiton ja parabeeniton" ja sisältää sertifioituja luomuaineksia. No, väite miedosta tuoksusta pitää kyllä paikkansa vaikka sisältää "vetyperoksidia, fenyleenidiaminia ja resorsinolia".
(Juu ei, en halua tietää.)


Mielenkiintoinen kokemus oli värin huuhtomisoperaatio: emulgoin ja huuhdoin ihan  normaalisti ja levitin päähän värin mukana tulleen "hoitoaineen". Se vaahtosi enemmän kuin mikään käyttämäni shampoo. Huuhtelin sitä iät ja ajat ja sen jäljiltä tukka oli kuin purkkaa. Seuraavaksi pistin perään oman hoitsikkani, joka sekin rupes vaahtoamaan. No, sain sen huuhdeltua lopulta pois ja tukka oli ihan ookoo. Ilmeisesti siis tuo "conditioner" olikin shampoota, eli pakkauksessa oli ihan väärät tökötit mukana. Toivottavasti värituubissa ei siis ollut vaikkapa hammastahnaa...

Joka tapauksessa nyt tuo peilistä katsova muidu ei näytä enää yhtään niin nuhjuiselta.

Ja oli miten oli, niin hyvään oloon vaikuttaa aika paljon myös se peilikuva, jota joutuu kuitenkin sillon tällön vilkasemaan! Jos ei tykkää niin ei tykkää ja sit mennään kompromissilinjalle. Mä oisin halunnut lopettaa erilaisten myrkkyjen valuttamisen mun päähäni, mutta se ei tällä erää onnistu. Hyvinvointi kärsii liiaksi.

Lauantaihuollon jäljiltä myös lihasjumit on pehmitetty, sekä kulmat ja kynnet ojennuksessa. Sopii ens viikon (kuulemma talvisemman kuin nämä edelliset) saapua!

2 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Se "hoitoaine" on noissa Naturiginin väreissä enemmän juurikin shampoomainen, jonka tarkoitus on saada väri pysymään paremmin. (Eli kyllä siinä oli ihan oikeaa ainetta mukana.) Siihen päälle onkin hyvä tosiaan käyttää jotain omaa tehohoitoainetta, jos meinaa koskaan saada hiukset takusta. Mulla meni aikoinaan tuolla kokeillessa tukka ihan sellaiseksi märäksi villasukaksi, pelkkää takkua koko tukka, mutta kyllä se siitä sitten palautui, kun pisti riittävän tehokasta hoitoainetta päälle. Mukavan raikas tuoksu tuossa kyllä oli, mutta järin hellävaraiseksi sitä ei kyllä voi väittää.

Ymmärrän muuten hyvin sen fiiliksen, kun peilikuva oman luonnollisen värin kanssa tympii, siihenhän on mullakin kaatunut ties kuinka monta kertaa tuo oman värin kasvatus. :D

Eveliina kirjoitti...

On kyllä mielenkiintoinen viritys tuo jälkihoito!

PS. Tukka muuttuu vieläkin pesussa ihan purkaksi ja vaatii reippaasti hoitoainetta. En ole kovin vakuuttunut tämän värin hellävaraisuudesta...