Eveliina

perjantaina, marraskuuta 4

Toteutin sitten uhkaukseni!

Lukkari: taito- ja taideaineet, matematiikka, liikunta

Ja kävin vaateshoppailemassa.


Olinkin aika hyvä kuluttaja tällä kertaa, nimittäin tämän GT:n paidan lisäksi ostin samasta paikasta pari trikoopaitaa, InterSportista verkkarit ja (saattaa olla jopa elämäni ekan) hupparin, Stadiumista yhden merinovillaisen aluspaidan lisää (ne sopii hyvin treenipaidoiksi kun parvekkeella on aika kylmä, räkki ei nimittäin luista yhtään) ja vielä haettiin Partioaitasta mulle uus kuoritakki vai mikä windstopperi lienee kun Puoliso on joskus ottanut mun rotsini pitkäaikaislainaan.
 Eiköhän siitäkin joskus tänne kuvia eksy.

Arvatkaa muuten mitä; menin kysyyn niitä naisten verkkareita ja mulle sanottiin, ettei oo myynnissä kun kysyntä on niin pientä. Olin ihan, että oonpa juntti kun semmoset haluan, verkkarit...
Jostain se tyttö sitten keksi, että itse asiassa jotain vois ollakin -klassista Adidaksen kolmiraitaa.
Onneksi Addu ei petä!
Mulla on aikoinaan ollut koko mustavalkoinen Addun puku, mutta se oli ihan hillittömän suuri. Ostin nimittäin kaupan viimeisen. Nokkelana tyttönä päätin, että jos joku sitä kokoa ihmettelee, sanon, että se ne mun poikaystävän verkkarit. Toki mulla ei siihen aikaan ollut poikaystävääkään. Mutta mitä sitten, jotkut pitää feikkiä vihkisormustakin ja ties mitä boyfriend-vaatteita... 

Liikunta

Jos joku ei ole vielä Facebookista lukenut, niin huomenna lauantaina nostan Hyvinkäällä klo 16.15 alkaen rautaa ilmaan, paikka Tapainlinnan koulu Torikatu 30.
Pyhäpäivän KolisteluBileet kyllä alkaa jo klo 14, joten kun et voi sitä ainakaan shoppailemalla viettää, tuu tonne (H-ja R-junat, vaikka eihän sitä VR:stä ikinä tiedä)! 

Pullakahvirahaa mukaan (ja jos haluat ostaa kuulan, niin niitäkin on myynnissä), pääsylippuja sen sijaan ei tarvita.

Kannustusohje on siis kutakuinkin tämä: 

noin kolme ekaa minuuttia voit huutaa vaikka: "tuu pois sieltä, siellä on joku kilpailu menossa" ja jos niin hullusti käy, etten 7 minsan kohdalla ole vielä luovuttanut, "kevyeltä näyttää, jatka vaan". 
Sekä tietysti 9 minuutin kohdalla klassinen "nyt urku auki, ei tarvi enää säästellä" (mutta tässä kohtaa kannattaa varoa, ettei mua ala naurattaa!). 
CU?

Kierrätän taas tän (kauheen melko epäesteettisen) kuvan, koska sisältö tulee olemaan taas jopa ihan sama, FF-paita ja kaksi sinistä murkulaa. Jaa no, en tiedä minkä värisen buffin löydän päähän tällä kertaa.



5 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

Uusi paita sopii sinulle!

Eveliina kirjoitti...

Kiitos!
Tykkään kanssa että tämä on aika sievä. Vois melkein hakea toisenkin, vaikka tummanruskean...

Anonyymi kirjoitti...

ihana paita, haluu kans. Saako noita täältä meiltä turusta? sys

Katri Manninen kirjoitti...

Mä taas jäin ihmettelemään tota, ettei naiset osta verkkareita. Mitä sitten? Jotain jumppatrikoita ja joogahousuja?

Eveliina kirjoitti...

^^saa niitä, Kiinatrikoosta siis!

Katri, vissiin naiset ostaa vaan collarihousuja. Tai jotain juoksutrikoita. Jos verkkarit hankkii niin sit korkeintaan seuraverkkarit?