Eveliina

torstaina, heinäkuuta 19

Porto

Lukkari: maantiede
Tässäpä tätä ystäväni kuvasaalista Portosta. Kaupungin koko yllätti suuruudellaan, mutta jokivarren fiilis toi mieleen kompaktin Gentin, jossa kävimme muuan vuosi takaperin. Oltiin siitä perjantai-iltana tarinoitu myös Tuokille, kun maanantaina samainen belgialaiskohde löytyi jonkun matkaseuralaisemme Me Naiset -lehdestä. Aika hauska sattuma!


Lauantai-iltana kisojen ja sitä seuranneiden grillibileiden (tuoreita sardiineita *slurp*) jälkeen suunnistimme keskustan juhannusjuhlille, mutta valitettavasti missasimme ilotulituksen. Sen sijaan päästiin ihastelemaan väkimäärää ja nauttimaan paikallisesta tavasta nakutella vastaantulijoita päähän muovisella vinkuvasaralla.

Sattuneesta syystä meikäläisen portviininmaistelut jäivät sinne loman loppupuolelle, vaikka kaupungissa ois siis ollut tarjolla valtaisat valikoimat. Jos tuonne menette, niin kannattaa ehdottomasti panostaa niihin vähän jo ikääntyneisiin vaihtoehtoihin (12+ vuotta) tai käydä maistelemassa vaikka koko repertuaari läpi, kuten me sitten Tuokin suosiollisella avustuksella päästiin tekemään myös.

Tässä reipas kisa- ja järjestäjäporukka lähdössä grillibileistä kohti keskustaa. Espanjan Sevillan joukkueesta joku oli valitettavasti saanut vatsataudin ja muut jäivät hotellille silkasta myötätunnosta. Bileet olivat jatkuneet aamuun saakka, mutta itse liukenin nukkumaan jo kahdeksi (joka toki oli Suomessa klo 4) kun takana oli aika pitkä päivä ja melko monta nostettua teräskiloa.

4 kommenttia:

Salka kirjoitti...

Ihania kuvia! Ja tuo kameralaukku, wow! Pitäisköhän itsekin ottaa koodia tai vaihtoehtoisesti itse väsät moinen..:)

Eveliina kirjoitti...

^mä kanssa pitkään harkitsin, että oisin ommellut itse, mutta mun kone+ nahka ei oo ollut se paras yhdistelmä. Ja toisaalta, niitä "vois joskus tehdä" -projektejahan mulla piisaa... Hei nythän mä keksin: sen lakanapaidan mä voisin teettää SULLA! :D

Salka kirjoitti...

Hih, pistetään korvan taakse :D Mulla saattais syksyllä olla aikaakin! Mutta jos haluat napit, niin mun koneilla ei kyllä saa siistejä napinläpiä aikaiseksi :T Onko sulla jotain ideaa mallista?

Eveliina kirjoitti...

Pistänpä mietintään ja rupeen seuraileen malleja sillä silmällä! Napinlävet ei ole ongelma ensinkään, mun kone tekee ne tarvittaessa "lähes itsestään"...