Eveliina

perjantaina, huhtikuuta 27

Sapuskaa

Lukkari: ruokatunti

Varpun Päiväni mallioppilaana -postauksen innoittamana tässä eilisen murkinat kuvina. Niistä puuttuu kipollinen luonnonjugurttia, ehkä kaikki ilmankin tietää miltä jugurtti näyttää valkoisessa kipossa?

Pätkäpaastoilijan (vielä on siis jonkin verran tiristeltävää tässä painossa) päivä alkoi mustalla kahvilla uudesta Poni-lahjamukista.


Kahdelta iltapäivällä oli ruoka-aika:
appelsiini, pähkinöitä, purkki raejuustoa ja kahvia maidolla, huulipunatahraisesta mukista.


Töiden jälkeen välipalaa: 2 siivua (tai eilen oikeestaan puolitoista kun tuo on kanttipala) hiivatonta kauraleipää voilla, kermajuustoa, porkkanaa ja tomaatti. Ja se jugurtti.
Jos olisi ollut kuulatreenipäivä, oisin syönyt myös banaania ja treenin päälle heraproteiinia maidossa. Nyt oli joogaa joka menee vähemmälläkin.


Illallisella meillä oli ankanrintaa ja kasvishöystöä (voita, sipulia, porkkanaa, herkkusientä, mausteita) ja lasi hyvää punkkua. Klo 21 alkoi sitten taas 16 h paasto jonka katkaisee vain aamukahvi.


Mulla tämä näyttää toimivan mainiosti. Olen siitä joustanut kyllä siellä reissussa ja viime viikonloppuna ja huomennakin taitaa olla edessä pientä säätöä kun meillä on aamusta kahvakuulavalmentajatapaaminen. Luulen, etten yritä heilua siellä tyhjin vatsoin vaan pidän ehkäpä energiatasoa yllä muutamalla suklaapalalla. Saa nähdä.

Ei kommentteja: