Eveliina

torstaina, tammikuuta 5

Pöllyissä

Lukkari: liikunta

Johonkin on taas hävinnyt viikko ja mitään en oo saanut aikaan...

Paitsi että tuo ei ihan pidä kyllä paikkaansa. Mulla on nimittäin tuhlaantunut aika paljon aikaa tämmösen projektin kimpussa:

Jos muistatte vielä sen tiiserin, jonka julkaisin syyskuulla niin se proggis on nyt sitten hyvässä vauhdissa. Kahvakuula ry:n kautta sitä on halunnut noin sata ihmistä joka ei ole ihan pieni määrä. Lisäksi se on käytössä muissakin seuroissa ja kuulemma esim. lietolaiset on ihan helisemässä kun uutta väkeä lappaa ovista ja ikkunoista...
Mä olen ollut todella hämmentynyt tuosta kiinnostuksen määrästä! Vielä kun mahdollisimman moni sais siitä täyden hyödyn irti. Niistä vois tulla tämmösiä kreisilomailijoita kuin mä... (Ohjelmasta muuten löytyy lisätietoja täältä.)

Josta tulikin mieleen, että mulla on nyt sit uus valmentaja.
Onnistuin rekryymään ykkösvaihtoehtoni, eli Catherine Imesin, jonka meriittilista on aika lyömätön. Oltais aloitettu jo joulukuussa, mutta kuntoutin eka ton selkäni. Nythän se onkin parempi kuin uus! Mobba tekee tehtävänsä!

Oli muuten valmennuksellisestakin näkökulmasta erittäin opettavainen ajanjakso tuo loppuvuosi, nimittäin mä olen niin tottunut siihen, että kuula hoitaa esim. vatsalihastreenin ihan vaan siinä ohessa, joten siinä vaiheessa kun en päässyt nostamaan, en tajunnut, että niitä ois muuten pitänyt ylläpitää. No, ei siinä kauaa mennyt raskailla heilureilla, että sain lantionpohjan toimimaan kuten pitää. Johan se kuula ihan alussa vaikutti ihan samalla tavalla, mutta sillon en osannut asiaa sen kummemmin analysoida.
Näppeihin mulla on tullut aika reippaasti lisää pitoa viime vuoden aikana. Sen huomaa muun muassa kun käy tankkaamassa autoa: sitä liipasinta on nykyisin huomattavan helppo puristaa!

Testinosto muuten meni olosuhteisiin nähden ihan ookoo. Tiesin kyllä etukäteen, että eniten on kärsinyt ojentajien kestävyys kun pitkiä työntösarjoja ei takana ole. Tempauksessa tähtäsin siihen, että saan satasen rikki ja tulos oli 101. Hirveen näkösiä ne vikat toistot kyllä on!
Tässä nämä mun suoritukset näkyy.
Työntö:Tempaus:Eilen tein ekan Catelta tulleen treenin ja etukäteen mua kyllä arvelutti, josko mitenkään saan kasiminuuttista tempastua, meinaan kun edellisen kerran sen oon tehnyt Kuusamon kisoissa puolitoista kuukautta sitten.

Mutta niin se vaan meni! Aikamoiset endorfiinipöllythän siitä seurasi.

Oon vähän ajatellut, että tästä vuodesta tulis vähintään yhtä hyvä kuin viime vuodesta. Tulosmielessä ei ehkä, mutta noin muuten. Paitsi että kyllä mä taas syksyn SM-kisan voittoon laitan tähtäimen, kevääksi en taida kovin ihmeelliseen kuntoon ehtiä sen 16-kiloisen kanssa. Mun omista tytöistä eka aloittaa kisaamisen parin viikon päästä Tampereella, mikä on aika huikeeta! En mä koskaan ole ajatellut, että valmentaisin kilpaurheilijoita.

Mun ei pitänyt postata pelkästä kuulasta, mutta semmonen tästä nyt näytti tulevan... mulla ois kyllä pitkästä aikaa jotain muutakin kirjoitettavaa. Mutta ehkä se on vaan parempi, että tulee useempi postaus. Siispä, palaan noihin tyttöjen juttuihin pikapuoliin!

1 kommentti:

Eveliina kirjoitti...

Kilpaileva urheilija = kilpaurheilija!