Eveliina

torstaina, tammikuuta 12

Mahtavaa, upeetaaa

Lukkari: liikunta

Kävi aivan mieletön tuuri, sillä sain 23.1. alkaen Kuulasaunalle kaupungilta tilat ja vielä ihan samalle päivälle ja käytännöllisesti katsottuna muutenkin samaan ajankohtaan kuin on pidetty Otaniemessä treenejä, eli maanantaisin klo 18:30-20. (Lisätietoja.)

Mä kyllä tunnen itseni petturiksi kun tuo Prodekon porukka on ollut niin mahtavaa, mutta mulla ei ole resursseja lisätä viikkoon enempää treenejä ja se sali on niin pieni. Tiistilän koululla meillä on käytössä 135 m2 joten saadaan ihan erilainen syke kaikkiin juttuihin.

Jos porukkaa käy säännöllisesti niin kaupungilla on yleensä ollut vanha varaaja etusijalla kun saleja jaetaan syksyllä, joten nyt kuulkaas sana liikkeelle!

Kahvakuula ry hoitaa kustannukset ainakin nyt kevään ajan ja toivottavaa on, että jos joku vaikka käykin kerran-pari kokeilemassa, josko tästä ois liikuntamuodoksi, niin sitten liittyisi jäseneksi. Parin kympin panostuksensa saa jatkossa takaisin mm. jos tulee hommanneeksi kuulan tai pari... Keväälle on suunnitelmissa myös jäsenille suunnattu leiri ja mä olen kysellyt sinne yhtä tosi upeaa vetäjää, toivottavasti aikataulut natsaa!

Semmosta sateista torstaita mulle, mites teillä?

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä torstai. Johtuu siitä, että fyysinen olo on hyvä ja mieli myös.

Eilen tein kohvehtitreenin kakkosviikon ekaa settiä. Tuntui kumman kevyeltä. Olin vieraalla salilla ja kun tilaisuus tuli, oli pakko käyttää tilaisuus ja kokeilla 20kg kuulalla heilureita ja varsinaisen treenin perään rinnallevetojan (4 min, 10 rpm).

Toivottavasti omat pk-seudun käynnit osuisi joskus maanantaille niin, että pääsisi itsekin mukaan kuulasaunaan.

Ilmoittelet varmaan heti, kun jäsenten leirin päivämäärä varmistuu..? Sekin on syy, miksi voisi vasiten tulla kauempaakin, jos muuhun elämään passaa.

Terkkuja!
-Kaisla-

Eveliina kirjoitti...

Ilman muuta ilmoitan. Leirin päivämäärää lyödään lukkoon kun saadaan kevään SM-kisapäivä selville. Se siis järkätään jollekin lauantaille :D