Eveliina

keskiviikkona, tammikuuta 25

Hopeaa

Lukkari: taito- ja taideaineet

Nää työreleet on niin nähty, mutta RautaNeidolta saatua hopeista kaulakorua ei. Mä olin sen nimittäin itsekin vallan unohtanut, kunnes tuli eilen vastaan kun haeskelin uutta ripsiväriäni. (Nyt se ripsari on sitten muuten kateissa, joten jännityksellä odotan mitä "uutta" tänään löytyy...). Tähän vois kuulemma vaihtaa ketjunkin, mutta tämä nauha on paljon hienompi systeemi. Tämmösen mä laitan siihen kuulaankin jos nyt vaan saan päätettyä että mihin kuulaan...Ei tämä uus tukka vieläkään kovin hyvin näy. Mun pitää pyytää Puolisoa kuvailemaan sitä vaikka viikonloppuna kun mulla on lauantaiksi semmonen meno, joka vaatii hiusten pesun ja laiton. Astetta skarpimman version se ihanainen Meri tästä polkasta tällä kertaa teki, mutta eiköhän se taas muutaman viikon päästä ryöpsähdä :D

Ei kommentteja: