Eveliina

tiistaina, lokakuuta 9

Makeaa elämää

Lukkari: ruokatunti

Voiko tämän merkata aiheella "ruokatunti"? Voi kai...

Meinasin ensin valehdella, että teen vertailevaa tutkimusta, mutta päätinkin tunnustaa, että kyllä mä ihan vaan syön näitä. Kaikkia. Toki vuorotellen.


Pandan uutuuden kyljessä on tuollainen UTZ-merkki. Näkyy olevan siis toisiaan kunnioittavien ihmisten valinta sellainen suklaa. Mä kuulin tuosta merkistä nyt ensimmäisen kerran. Sen olen toki tiennyt ennenkin, ettei kaikki kaakao ole yhtä reilusti tuotettua. Pandan suklaa on myös oikein hyvää, joten helppohan sellainen on jatkossa siis valita. Niistä niiden konvehdeista en ole aina oikein tykännyt.

Loput 4 suklaata tässä: Puolison Lindt-tuliaislevy Oslon lentokentältä. Kyllä multa kysyttiin, että tarvitsenko jotain (kuten vaikka kosmetiikkaa), mutta tällä kertaa ei tullut mitään mieleen. Nämä uppoaa kyllä. Toisena Fazerin hasselpähkinäsuklaa, se jossa on kokonaisia pähkinöitä ja tunnetaan myös nimellä "kisasuklaa". Kelpaa toki myös treeneihin... Ja sitten on Lidlistä pari levyä, toinen on tuollainen edullinen (tuskin kovin "eettinen") tumma suklaa ja toinen Bellarom-vastine tuolle Fasulle. On yhtä hyvää maultaan kyllä. 

Sain muuten mun nettisaittini uuteen uskoon ja muutettua. Nyt sieltä löytyy paljon asiaa siitä, miten kulutetaan niin paljon, että voidaan puhua suklaasta ruokana...

Ei kommentteja: