Eveliina

keskiviikkona, heinäkuuta 25

Samppoo

Lukkari: matematiikka, kemia

Tänään tärähti iHerbin paketti (nopeimmille tiedoksi, että nyt saa yli 40$ tilaukset postikuluitta myös tänne Eurooppaan, tarjous on voimassa 31.7. saakka. Jos olet ensikertalainen, saat koodillani VUL805 vitosen alennusta -taaloina siis.) joka sisälsi pelkkää hiustenhoitokamaa, vaikka ensi vilkaisulla oisin voinut kuvitella, että kananmunia.


Muutama pullo on tuttua juttua (Avalon Organics, Giovanni), eli kovasti tyytyväinen olen ollut. En kyllä tajua miksi otin myös hoitsikan, kun vanhaa on jäljellä vielä puoli pulloa...?


Uus tuote, Jason Dandruff relief -hilseshampoo, on Puolisolle. Tämä ei ollut arvosteluiden kärjessä, mutta valitsin sen siksi, että pullo on maskuliinisempi kuin se suosituin. Arvelin, että sen arvostelut voivat olla lähinnä naisilta tulleita ja haluan, että Puoliso oikeesti ottaa tämän käyttöön ja antaa sille oikein kunnon mahdollisuuden. Teen kyllä kaikkeni, ettei sitä Head&Shouldersia meille enää tule (yök sitä klimppistä ja lähmäistä lopputulosta!).

2 kommenttia:

Helinä kirjoitti...

Pitäisköhän kokeilla meidän poikiin tuota kans H&S:n sijaan :D Isäntä sai aina kauhean aivastuskohtauksen hiuksia sillä pestessään, kunnes tajusi lopettaa sen käytön.

Eveliina kirjoitti...

Meidän perheessä se HS tuntuu tekevän paluun aina kun silmä välttää. Se on kauhein silkonipommi johon olen tähän mennessä törmännyt :(
Oma päänahka ei kestä silikoneja vaan akaa kutiamaan, ihmettelen suuresti miten tuo Puoliso muka saa siitä avun mutta "kaikki muut" alkaa kutittaa. Psykosomaattista?