Eveliina

tiistaina, toukokuuta 22

Farkkutakin aika

Lukkari: taito- ja taideaineet

Yhtäkkiä tuli kesä. Eilen tulin töihin sandaaleissa, mutta se oli virhe: nilkat ja varpaat jäätyy kun ilmastointi puhaltaa niin hirveesti. Luultavasti varustaudun taas kesän ajaksi uggeilla tai jollain, sen mitä olen töissä heinäkuun puolivälistä eteenpäin. Valehtelisin jos väittäisin, etten odottele jo malttamattomana kesälomaa, joka alkaa juhannuksesta ja reissusta sinne Portugaliin. Yhden viikon säästän loppusyksyyn.

Tänään aamulla kaipasin semmosia kivoja ja nättejä nilkkasukkia joita toiset aina löytää jostain ja minä en. Viime aikoina olen oikein yrittänyt (Lindex, Kappahl, Seppälä, Henkkis), mutta jos ei pliisut värit ja pääkallot kiinnosta niin turha tuntuu olevan homma -tai sitten on niputettu kolmet sukat joista yhdet on kivat ja kahdet muut mitäänsanomattomat.

Ei nämä valkoiset lyhytvartisetkaan ihan hirveen huono veto ole, kai. Silti, jos jollain on vinkata vaikka leokuvioista niin tuonne vaan rohkeesti kommenttilaatikkoon, kiitos! Ai niin, en maksa 8 euroa yhdestä sukkaparista. Taidan olla vähän pihi...


Mutta farkkutakkihan tässä nyt piti olla se aihe. Tämä yksilö on ostettu Henkalta vuonna 2002, eli kilsoja alkaa olla mittarissa. Siinä ei kylläkään ole mitään vikaa, mallista tykkään edelleen paljon kun helmakin on ihan suora. Olen tämän joskus aika tuoreeltaan saksilla lyhentänyt alkuperäisestä mitasta joka oli imartelevasti juuri tohon reiden leveimpään kohtaan. Myös vyölenkit helmassa on itse lisätty. Joskus ehkä kaipaisi taskuja, mutta on tässä sentään rintataskut. Sinänsä ihan hyvä ettei ole, koska tunkisin ne täyteen tavaraa jonka jälkeen tätä ei vois pitää lainkaan kiinni. Alle mahtuu ohut villapaita ja sittenhän tää on tosi lämmin ja kiva, kun tuulikaan ei mee läpi.

Mulla tuntuu olevan ihan normaali kuvio, että aloitan aina lomapuvuston suunnittelun jostain ihan muusta takista, mutta päädyn aina tähän yhteen ja samaan farkkurotsiin. Jos tänä vuonna jättäisin sen vaiheen väliin, koska tämähän nyt joka tapauksessa sopii kaikkien vaatteiden kanssa.

Ei kommentteja: