Eveliina

perjantaina, lokakuuta 21

Niin se vaan meni tämäkin viikko

Lukkari: maantiede, liikunta, terveystieto

Reissun päällä siis olin tiistaista saakka, eikä pimeässä Jyväskylässä tai sateisessa Tampereessa ollut tällä kertaa mitään niin kuvauksellista, että olisin saanut niistä teitä varten jotain irti. Pahoittelen, että unohdin ottaa Jämsän kohdalla kuvan kun paistoi aurinko!


Sen verran palaan kuitenkin ajassa taaksepäin, että onnistuin saamaan tiistaiksi akupunktioajan ja sillä saatiin mun selkä kutakuinkin kuntoon, joskin päätä saattoi kunnolla kallistella vasta torstaina.
Vielä siellä on jotain aika kiukkuisia paikkoja, mutta niiden kanssa nyt mennään tässä ainakin ensi viikko, mua hoitanut Mikko nimittäin on vasta seuraavalla viikolla taas duunissa. Aion kyllä mennä sillon uudestaan jos saisin samanlaiset taiat noihin käsivarsiin...

Eilen illalla kokeilin varovasti treenaamista, kun olo oli vähän samalla tavalla odottavalla kannalla kuin migreenin tai flunssan jälkimainigeissa (että mahtoikohan se tosiaan mennä ohi). Pakko olla tyytyväinen, vaikkei ihan siihen kyennyt mitä ohjelmassa lukee. 

Olen viikon aikana kuunnellut kolmesti puolentoista tunnin englanninkielisen presiksen ranskalaisella aksentilla. On muuten oudoksestaan todella hankalaa seurattavaa!

Huomenna taas tien päälle, suuntana Tampere ja yökyläily kummipojan luokse.
Vedän treenit Ratinassa kuntosalilla klo 13, tule!

Ei kommentteja: