Eveliina

perjantaina, lokakuuta 12

iHerb

Lukkari: terveystieto, jatko-opinnot

Mainostanpa taas, nimittäin tänään tuli iHerbistä viesti, että kaikki yli 40$ tilaukset saa jatkossa ilman postikuluja. Meillehän se 50€ (tällä hetkellä noin 60$) ois tuo tullimaksujen raja, joten tätä hommaa voi hyväksikäyttää myös niin, että pilkkoo tarvittaessa isommat tilauksensa osiin.

Uusille asiakkaille annetaan vielä 10$ alennusta jos ostokset on yli tuon neljäkymppiä ja 5$ muuten käyttämällä koodia VUL805.
Tai kun vaan menee tästä linkistä ostoksille.

Erityisesti muistutan D-vitamiinin tankkaamisesta ja tämä on hyvä tuote siihen tarkoitukseen! Yksi pallurainen joka toinen päiväkin riittää, joten tää purkki kestää talven yli!


3 kommenttia:

iherb kirjoitti...

Itse on tullut myös useampia tilauksia tuolta tehtyä ja voin kyllä paikkaa kovasti suositella.

Nuo ilmaiset postikulut poistuivat vuodenvaihteessa, joten sitä etua ei valitettavasti enää ainakaan toistaiseksi ole. Myös tullirajoihin tuli arvonlisäveron uudistuksen myötä muutoksia ja näistä tämän hetkisestä rajoista löytyy tarkemmin tietoa mun blogista.

Alennukset pysyivät kuitenkin ennallaan, eli tuon kympin saa yli 40 dollarin tilauksista ja sen alta sitten 5 dollaria.

Näiden lisäksi vielä tietysti mukaan saa nuo ilmaistuotteet ja ylimääräisen 5% alennuksen jos tilaus on yli 60$ arvoltaan.

Mun blogista löytyy myös muutamia tuotearvioita ja asiaa muutenkin iherbistä sekä tietysti tuo 10$ alekoodi jos kiinnostaa. :)

http://iherb-tilaaminen.info/

http://iherb.com/p/39881?at=0&rcode=giq677

Anonyymi kirjoitti...

D-vitamiinin lisäksi iHerbista saa muitakin vitamiinituotteita ja laadukkaita luontaistuotteita. Vaikka postikulut eivät enää ole ilmaiset, niin 4 dollaria (2,9 eur) on halvempi kuin samanlaisen paketin lähettäminen Suomessa toiselle paikkakunnalle. Tilauksen arvo kannattaa kuitenkin pitää alle 45 dollarissa, jotta siitä ei koituisi ylimääräisiä ALV maksuja tilaajalle. Näistä pienistä muutoksista huolimatta iHerb on pitänyt pintansa ja sieltä tilataan edelleen.

Tullista, eri rahtivaihtoehdoista sekä iHerb tuotesuosituksista lisää iHerb tilaus Suomeen blogista.

Eveliina kirjoitti...

Paketin tulo on kestänyt toisinaan tolkuttoman kauan. Pienet paketit kannattaa tilata kuriirilla, kun ei sekään paljon maksa :)