Eveliina

perjantaina, lokakuuta 19

Vaihteeksi pakkailua

Lukkari: taito- ja taideaineet

Ens keskiviikkona lähtö kisareissuun ja pitää ruveta keräilemään taas kamoja kasaan. Kisakamat on helppo juttu kun ne on aina samat, mutta sitten on nämä siviilivaatteet... mitä ihmettä sitä tällä kertaa ottais mukaan kun käsimatkatavaroilla lähdetään?
Ilmeisesti pelkissä verkkareissa ei oo asiallista kulkea... tai no, miksei ois. Taitaa niitäkin Chicagon kokoisesta kaupungista löytyä, jos siellä on liki 3 miljoonaa ihmistä.

Reisitaskuhousut ois tosi käytännölliset lentomatkalla, paitsi siinä vaiheessa kun vyö pitää pujottaa takaisin paikoilleen turvatarkastuksen jälkeen.
Toisaalta, ne verkkarit vasta kivat oiskin kun istuu paikoillaan 8 h.

Mulla on tuossa kyllä noita pillifarkkuja, vihreetä ja mustaa ja nuo oranssit lökärit. Jos ei lähtiskään ihan värittömissä liikenteeseen. Toisaalta, jos mä kaadan housuilleni jotain niin mulla on ongelma, koska sitten mulla ei taas ole muuta kuin ne verkkarit...

Ja jotta tämä menis tosi hankalaksi, niin mulla on kahdet verkkarit joista valita. Tai siis verkkarit ja nää collarit. 

Luvassa on viitisentoista astetta lämmintä, joten kovin paksuja hynttyitä ei tällä kertaa tarvita. Ennuste näyttää kyllä niin tuuliselta, että mun on pakko ottaa takiksi tuo keltainen windstopperi. Tai siis olisi ehkä hullua valita joku muu. Kuten vaikka tämä (joka ajatuksena kyllä houkuttaa huomattavasti enemmän...).

Ääh... Auttakaa?

Housut: Fjällräven, Cubus, Nike, H&M

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Noi molemmat vasemmanpuoleiset, jalkaan ylemmät ja rullalle laukkuun varuiksi alemmat.

Noora kirjoitti...

Äänestän reisitaskuhousuja :)

Eveliina kirjoitti...

Kiitos mimmit!
Kokeilen aamulla vielä rättisulkeisia, varmuuden vuoksi :D