Eveliina

sunnuntaina, toukokuuta 20

Peruskurssi

Lukkari: liikunta

Tänään oli fyysisesti aika rankka päivä, mutta valtavan antoisa noin muuten, opetin nimittäin 12 hengelle nostotekniikan perusteita ja sen päälle nostin vielä itse yhden 5400 kiloa rautaa ilmaan. Nyt ei paistinpannu nouse altaasta hellalle vaan pitää huutaa Puoliso apuun.


Kursseja on toivottu lisääkin ja seuraavaa ajankohtaa suunnittelen. Vaikka kaiken ehtii hyvinkin opettaa kolmessa tunnissa niin meinasin, että pidän sen kaksiosaisena (2+2 h) niin, että välissä on muutama viikko aikaa treenata itsekseen. Jälkimmäisessä osassa sitten tavallaan syvennettäis sitä osaamista. Tänään me tehtiin niin, että opeteltiin asia, esim. ensiksi heilautus ja vauhtipunnerrus ja sitten tehtiin niillä aikasarja. Sitten opeteltiin lisää asioita ja taas treenattiin. Ja niin edelleen, että saatiin kunnolla toistoja.

Tosi hyvin noi veti! Lopussa testattiin vielä raskaammilla kuulilla (no ei mulla nyt ollut kuin kaksikymppinen mukana) ja kyllähän se kaikilla heilahti. Anne, joka on jo häipynyt ennen kuvan ottoa taisi kokeilla työntämistäkin. No, Anne nyt onkin jo vanha tekijä :D (Jaa, kuvasta näköjään puuttuu joku muukin.)


Viereisellä laiturilla muuten joku kuvasi parhaillaan musiikkivideota. Oli kyllä harvinaisen tylsä kuunnella samaa (jotain surkeeta räppirenkutusta) biisiä pari tuntia putkeen. Vielä enemmän käy kyllä sääliksi kahvilan työntekijöitä jotka kuuli sen vielä tarkemmin.

Ei kommentteja: