Eveliina

tiistaina, maaliskuuta 28

Kokemuksia kapselivaatekaapista

Lukkari: taito- ja taideaineet

Nyt alkaa olla sesonki taputeltu, joten jospa vähän laittaisin fiiliksiä ylös ennen kuin alan kasata uutta settiä.

Silkkipaidat:
Ihania, mutta eipä niille mitään käyttöä löytynyt.

Eipä kyllä sattunut yhtään raitahousukeikkaakaan, eikä mekko, eikä bleiseri. Tunika oli sentään päällä kerran. Toki olihan tämä hiukan vajaa sesonki myös.

Tilanne voisi olla toinen jos kävisin päivittäin töissä kodin ulkopuolella mutta nyt en käy.

Trikoopaidat joissa tekokuitua:
Jätä kauppaan ja keskity luonnonkuituihin joihin eivät tartu hajut. Olis tämä pitänyt jo tietää.

Ruutupaita:
Saanut uuden elämän, ollut käytössä varsin paljon, ottaen huomioon, etten ole pitänyt sitä aiemmin kuin pari kertaa. Tähän vaikutti eniten ehkä se, että opin YouTubesta uudenlaisen tavan kääriä tästä hihat silleen coolisti.

Jatkoon!

Samoin seuraavaan kauteen jatkavat varmuudella oranssit housut, raidallinen pellavatrikoopaita, molemmat neuletakit, kaikki T-paidat ja pellavatrikootoppi.

Ja Lindexin merinoille annan täydet pisteet!

Olen myös tehnyt suorastaan poikkeuksellisen paljon vaateostoksia tämän sesongin aikana, sillä tilasin Henkalta 2 pellavatoppia ja vaaleat pillifarkut - kun halvalla sain. Niitä farkkuja olen myös pitänyt jonkun verran, samoin toista toppia koska heitin yhden pitkähihaisen pois.

Farkkujen laatu ei ole mikään huikea, mutta eiköhän ne tämän kesän kestä. Ne tuntuvat supermukavilta päällä!

Valkoista kauluspaitaa ei vielä ole löytynyt, joten jos sellaista tarvitsen niin otan edelleen Puolison kaapinpuolikkaasta lainaksi.

Se "kakkoskapseli" on niin ikään ollut runsaalla käytöllä, varsinkin reisitaskuhousut ja ulkovaatteet, koska tässä on ollut kaikenlaista partiotouhua. Niistä voisin jonain hyvänä päivänä varmaan tehdä erillisen postauksen...  

Kerran olen käyttänyt kevättrenssiä koska piti olla edustava päivänä jolloin satoi ihan silkkaa vettä.

Asuista en saanut yhtään oikein kunnollista kuvaa jossa olisi valaistus kondiksessa.
En muista mikä toppi tässä on ollut alla, joko se tummansininen merino tai luonnonvärinen.

Pukeutuminen on toden totta ollut helppoa näin kun valinnanvara on kutistettu minimiin. Olen siis näyttänyt ihmiseltä myös istuessani kotona kirjoituspöydän-ruokapöydän ääressä.

Suosikeiksi ovat nousseet tuo vaalea neuletakki ja oranssit housut, toki myös nämä uudet pillit (joissa on polvessa reikä - mutta paljon pienempi kuin missään muissa mun risafarkuissa.)

Päivitän "tässä joku päivä" loput tuosta uudesta kokelmasta ja katsotaan sitten myöhemmin mihin osuu seuraava vaihto - viimeistään juhannukseen, koska lähdemme reissuun ja perillä on varmasti kesä.

Ei kommentteja: