Tästä tuli niin hyvää, että pitää laittaa resepti talteen. Pääasiassa julkaisen niitä siis tuolla Instagramin stooreissa, nykyisin useammankin kerran viikossa.
Ainekset kahdelle:
- puoli litraa vettä
- 2 kalalieminappia tai -kuutiota (eli litralle lientä)
- 2 tl cajun-mausteseosta
- 2 dl paseerattua tomaattia
- vajaa tl (inkkari)sokeria
- vajaa pussillinen aasialaista vihannessekoitusta
- 200 g kalafileetä paloiteltuna
- 100 g katkarapuja
- pieni tölkki kookoskermaa
- suolaa maun mukaan
Kiehauta liemi mausteineen, lisää vihannekset ja anna lämmetä muutama minuutti. Lisää kalapalat ja kypsennä palojen koosta riippuen 2-3 minuuttia. Lisää katkikset ja kookoskerma, kuumenna. Tarkista maku ja nauti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti