Eveliina

lauantaina, syyskuuta 10

Kuukauden keitto: mausteinen kala-kookoskeitto

Lukkari: kotitalous

Tästä tuli niin hyvää, että pitää laittaa resepti talteen. Pääasiassa julkaisen niitä siis tuolla Instagramin stooreissa, nykyisin useammankin kerran viikossa.



Ainekset kahdelle:

  • puoli litraa vettä
  • 2 kalalieminappia tai -kuutiota (eli litralle lientä)
  • 2 tl cajun-mausteseosta
  • 2 dl paseerattua tomaattia
  • vajaa tl (inkkari)sokeria
  • vajaa pussillinen aasialaista vihannessekoitusta
  • 200 g kalafileetä paloiteltuna
  • 100 g katkarapuja
  • pieni tölkki kookoskermaa
  • suolaa maun mukaan


Kiehauta liemi mausteineen, lisää vihannekset ja anna lämmetä muutama minuutti. Lisää kalapalat ja kypsennä palojen koosta riippuen 2-3 minuuttia. Lisää katkikset ja kookoskerma, kuumenna. Tarkista maku ja nauti.

Ei kommentteja: