Eveliina

torstaina, kesäkuuta 30

Takautumia osa 2 - kesäkuu 2016

Lukkari: yhteiskuntaoppi, kuvataide, maantiede

Oikea kesä alkoi partioleirillä valmisteluineen.

Lippukuntamme Mastonvartijat järjesti sudareille oman Leimahdus-leirin koska olivat liian nuoria osallistumaan jättiläistapahtuma Roihuun. Talvella kun tätä alettiin suunnitella, lupauduin hoitamaan muonitusta, vaikken ennen ollut tällaisessa mittakaavassa moista tehnyt.

Kaikkeen sitä tuleekin nokkansa pantua...

En siis ole ennen ostanut neljää isoa kärryllistä ruokaa, mutta nytpä tuli sekin tehtyä. Ei edes riittänyt vaan piti hakea moneen otteeseen lisää. 70 partiolaista syö yllättävän paljon esim. leipää...

Mulla ei ole leiristä kuvia muita kuin tämä, mutta eiköhän se (omassa) mielessä pysy ilmankin. Toivottavasti myös lasten!

Ja ensi kerralla varaan parit erilaiset kengät mukaan jos keittiöhuki kestää 3 vuorokautta.
Ehdin myös pikaisesti poiketa Tampereella kun ystäväni Mari oli käymässä 7 vuoden tauon jälkeen. Viimeksi näimmekin New Orleansissa. Tuli sitten käytyä myös kylpylässä uimassa, ehkä noin 10 vuoden tauon jälkeen.

Juhannuksesta lähdimme reissuun, kohteena tällä kertaa Italian pohjoisosa. Kuvia löytyy runsain mitoin Facebookista, joten tiputan tähän vaan muutaman tärkeimmän. Kotiin tultiin vasta heinäkuun puolella, mutta menköön nyt. 

Firenze

Malcesine

Uffizin galleria

Greve di Chianti ja Villa Cafaggion ikimuistoinen viinitilavierailu... 

Venetsia ja ne oikeat pulut

Pysähtynyt aika
Ei kommentteja: